Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
paja2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 6:40 pm Předmět: normalni zvoneni |
|
|
Da se nekde vybrat z nejakych normalnich zvoneni, proste tak at mi telefon zvoni jak telefon a ne at hraje jak radio???Kdyz tak tady hodte par odkazu. Dekuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 6:44 pm Předmět: |
|
|
Nevim, jak ty, ale já mam v telefonu několik takových zvonění už od výroby.
Ring.srt
Ring ring.mid
Poly ring classical.mid
Poly ring deep.mid
Nevim přesně v jakých mají být složkách... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
paja2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 6:56 pm Předmět: |
|
|
Neco tam mam taky ale vybrat pujdou urcite i lepsi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ginzo všeználek

Založen: 03. 09. 2004 Příspěvky: 675 Bydliště: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 7:07 pm Předmět: |
|
|
ak si nenastavíš nič,tak v rade x65 budeš mať normálne zvonenie  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 7:14 pm Předmět: Re: normalni zvoneni |
|
|
paja2 napsal: | Da se nekde vybrat z nejakych normalnich zvoneni, proste tak at mi telefon zvoni jak telefon a ne at hraje jak radio???Kdyz tak tady hodte par odkazu. Dekuji |
Nic me nenapada, snad jenom v config/default je zvuk k budiku, kterej pekelne dobre rinci  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
thrasher začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po červen 20, 2005 5:24 am Předmět: Re: normalni zvoneni |
|
|
szkepek napsal: | paja2 napsal: | Da se nekde vybrat z nejakych normalnich zvoneni, proste tak at mi telefon zvoni jak telefon a ne at hraje jak radio???Kdyz tak tady hodte par odkazu. Dekuji |
Nic me nenapada, snad jenom v config/default je zvuk k budiku, kterej pekelne dobre rinci  |
Joooj, neznášam ten zvuk a celkovo budík x65 je príliš drastický. Až mi je smutno za Nokiou, ktorá tak jemne stupňovala intenzitu.  _________________ S66 FW58
Motorola SLVR L7
Nokia 3300 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: po červen 20, 2005 4:56 pm Předmět: Re: normalni zvoneni |
|
|
thrasher napsal: | szkepek napsal: | paja2 napsal: | Da se nekde vybrat z nejakych normalnich zvoneni, proste tak at mi telefon zvoni jak telefon a ne at hraje jak radio???Kdyz tak tady hodte par odkazu. Dekuji |
Nic me nenapada, snad jenom v config/default je zvuk k budiku, kterej pekelne dobre rinci  |
Joooj, neznášam ten zvuk a celkovo budík x65 je príliš drastický. Až mi je smutno za Nokiou, ktorá tak jemne stupňovala intenzitu.  |
Nevim jak tobe, ale me to zvoni jako budik, proste crrrrr, crrrrr Fakt ze to moc nevzbudi, ale rek bych, ze je to lepsi, nez to pipani nokii  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|