View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Margo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 08, 2004 10:50 am Post subject: Prosba o radu |
|
|
Snažím si zvětšit pamět MT u S55 na 1,71 MB. V programe V_KLay jsem si nahrál Váš fullflash.bin a niní potřebuji odblokovat MT. Používám Freiu verze 10, ale za boha mi to nejde. Postupuji podle návodu, který jsem na šel na těchto stránkách. Problém je v tom, že napíšu moje IMEI a když zmáčknu OK napíše mi program, že IMEI je vadný, ale i přes to zmáčknu použij, pak červené tlačítko na MT, ale za chvíli mi program napíše, že operace se neprovedla. Dámy a Pánové co dělám špatně??? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jul 08, 2004 12:58 pm Post subject: |
|
|
ked to nejde tak,skus to urobit cez Freiu tak,ze si vytiahnes z telefonu LOG, urobis z neho MAP a MAP nahras do telefonu...na vsetko su tam v Unlocking functions polozky. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 11:56 pm Post subject: Re: Prosba o radu |
|
|
Da sa to ovela jednoduchsie ako log a map subormi
pod zalozkou UNLOCKING je moznost vyberu Direct unlock no map is saved (or also saved) no a potom uz len vyberies tlacitko USE ORIGINAL IMEI no a potom klasa postup uz len cervene tlacitko....
A mas to bez zbytocneho pisania IMEI a hrajkania sa z logmi a mapmi a navyse to je s mensim rizikom aspon potom co mi par phonov zomrelo po naflashovani map suboru. |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 2:04 pm Post subject: |
|
|
No to právě většinou nejde, tak se musí dělat ten log _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|