View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
testing kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:21 pm Post subject: Nemůžu zobrazit čísla v Adresáři |
|
|
Přestal se mi zobrazovat adresář(čísla uložená na MMC). Pokud najedu do Menu->Organizér->Adresář - zobrazí se mi paměť SIM. Všechno ostatní na MMC jede, až na ten Adresář. V MMC->Address book->mám tyto 3 soubory: 5f02.adr, 7f02.adr. 9f02.adr. Nevíte prosím někdo co s tím ?? Už jsem zkoušel nahrávat nový firmware(žádná změna). Předem díky |
|
Back to top |
|
 |
West_Out Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 5:13 pm Post subject: Re: Nemůžu zobrazit čísla v Adresáři |
|
|
Pokud se vůbec nemůžeš dostat do adresáře, tak si tyto 3 soubory zálohuj-z nich si můžeš vytahat čísla. Pak je z MMC smaž, vypni-zapni foun a adresář by se měl zobrazit, akorát bez čísel, ty si tam musíš zpátky importovat. |
|
Back to top |
|
 |
West_Out Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 5:14 pm Post subject: Re: Nemůžu zobrazit čísla v Adresáři |
|
|
Pokud se vůbec nemůžeš dostat do adresáře, tak si tyto 3 soubory zálohuj-z nich si můžeš vytahat čísla. Pak je z MMC smaž, vypni-zapni foun a adresář by se měl zobrazit, akorát bez čísel, ty si tam musíš zpátky importovat. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 11:09 am Post subject: Re: Nemůžu zobrazit čísla v Adresáři |
|
|
West_Out wrote: | Pokud se vůbec nemůžeš dostat do adresáře, tak si tyto 3 soubory zálohuj-z nich si můžeš vytahat čísla. Pak je z MMC smaž, vypni-zapni foun a adresář by se měl zobrazit, akorát bez čísel, ty si tam musíš zpátky importovat. |
Před smazáním je ale musíš přejmenovat, vypnout telefon, automaticky se vytvoří nové čisté a potom můžeš ty přejmenované smazat. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Seten ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 11:27 am Post subject: |
|
|
Mne stacilo ak som ich prehral na cistu mmc kartu a isli bez problemov. SL45i.
Asi to nieje dolezite ale vsetko co som mal na starej som dal spakovat. Potom som naformatoval mmc a rozbalil spakovanu mmc spat na mmc. Ide bez problemov mne.{cez mmc citacku} _________________ SX1 , SL45i, SL45i. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|