View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MaestroP začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 4:13 pm Post subject: Vysvetlete prosim |
|
|
Precetl jsem si clanek o vypnuti zvuku clony (zaverky ci co je to) ale jelikoz jsem zacatecnik netusim postup ktery je tam vysvetlen prosim muzete mi osvetlit zvyraznene pojmy dekuji
Zajimavy je, ze kdyz jsem zmenil jen jedno pismenko v nazvu (presneji priponu na wa_), tak stejne zvuk pri foceni fungoval dal. Nakonec jsem celej soubor prejmenoval a uz je to v pohode.
K tem OD tools: obcas mi to taky skryty slozky neukaze na prvni pokus. Mam postup, ktery vetsinou pomuze (aspon u mne). Spustim nejakej manazer (SiMoCo nebo Mobile Phone Manager) a kdyz je otevrenej tak potom spustim OD. Kdyz v tuhle chvili kliknu na Do it! tak to samozrejme zahlasi chybu (protoze uz jinej program telefon vyuziva). Zavru manazer a odkliknu hlasku od OD tools ze mam odpojit telefon a zkusit to znovu. Udelam presne to, co mi OD tools radi - tj odpojim tlf od kabelu a znovu pripojim, nastartuju OD, dam Do It!, a kdyz potom otevru manazer, tak se systemovy slozky objevi. Mozna je to nahoda, ale zatim mi tohle vzdycky pomohlo. A za zkousku se nic neda, ne ?
Diky moc sem asi lama ... |
|
Back to top |
|
 |
circulus pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
OD Tools - Open Disk Tools : otevře skryté složky v telefonu aby na ně mohlo být přistupováno pomocí SiMoCo nebo MPM. _________________ C25->C35i(fw18 with T9CZ!)->C45->C55->M55->C65 fw50(patched)->SE K510i->N70->K320i->Huawei Sonic.
jabber: circulus[at]njs[dot]netlab[dot]cz |
|
Back to top |
|
 |
MaestroP začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 4:37 pm Post subject: Ok |
|
|
Dobre ale kde to vezmu??? |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 4:50 pm Post subject: Re: Ok |
|
|
MaestroP wrote: | Dobre ale kde to vezmu??? |
stahnes to z tohoto webu
p.s. SiMoCo - Siemens Mobile Control
MPM - Mobile Phone Manager
 _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|