View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vladoss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 5:13 pm Post subject: Nejdou mi stahnout,pomoc prosim |
|
|
Cau. Nejdou mi stahovat patche jak maji tu priponu vkp. Ze zacatku mi to slo v pohode a ty soubory se mi normalne stahli a mam je na disku. Ale ted to zniceho nic nejde. Kdyz na ne kliknu,otevre se jen v okne prohlizece ten text. Ale ja ho chci stahnout celej na disku jako predtim,abych ho mohl ve V-klay otevrit. Pouzivam Mozilla Firefox. Kdyz dam ulozit odkaz jako... Tak se mi to taky neuklada jako vkp,ale jako holej soubor a jeste s upne jinym nazvem. Kdyz adresu zkopiruju do nejakeho download akceleratoru,tak mi to nabidne ke stahnuti obrazek a soubor download.php (ten mi to nabidne i pri tom ulozit odkaz jako). Tak co s tim,proc mi to zniceho nic nejde stahovat kdyz to slo?
A jeste,mam M55 a kdy se nabizeji i graficky patche,ale jsou jen pro firmware 11.Kdyz mam 91,tak to mi nepujdou?
diky za pomoc _________________ M35i -> M55 fw91 + patche |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 5:27 pm Post subject: Re: Nejdou mi stahnout,pomoc prosim |
|
|
Vladoss wrote: | Cau. Nejdou mi stahovat patche jak maji tu priponu vkp. Ze zacatku mi to slo v pohode a ty soubory se mi normalne stahli a mam je na disku. Ale ted to zniceho nic nejde. Kdyz na ne kliknu,otevre se jen v okne prohlizece ten text. Ale ja ho chci stahnout celej na disku jako predtim,abych ho mohl ve V-klay otevrit. Pouzivam Mozilla Firefox. Kdyz dam ulozit odkaz jako... Tak se mi to taky neuklada jako vkp,ale jako holej soubor a jeste s upne jinym nazvem. Kdyz adresu zkopiruju do nejakeho download akceleratoru,tak mi to nabidne ke stahnuti obrazek a soubor download.php (ten mi to nabidne i pri tom ulozit odkaz jako). Tak co s tim,proc mi to zniceho nic nejde stahovat kdyz to slo?
A jeste,mam M55 a kdy se nabizeji i graficky patche,ale jsou jen pro firmware 11.Kdyz mam 91,tak to mi nepujdou?
diky za pomoc |
Klikni na to tlačítko pro stažení pravým a dej "uložit cíl jako"
Jinak graf.patch pro 11 ti půjdou i na 91 na 100% _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Vladoss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 5:29 pm Post subject: |
|
|
Takze v Internet Exploreru to jde? JA ale pouzivam Firefox a tam je ulozit odkaz jako... (to je asi to samy) a dela mi to to co sem uz popsal.Nenabidne mi to ulozeni toho souboru vkp,ale jen nejakyho dowload.php _________________ M35i -> M55 fw91 + patche |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 5:29 pm Post subject: |
|
|
Zkopíruj si ten patch do schránky a dej vložit ve V-Klay. Pak už stačí jenom uložit kam chceš... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Vladoss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 5:32 pm Post subject: |
|
|
Takze staci,kdyz ten text,co se mi otevre si zkopiruju do V-klay a dam aplikovat patch? Ja si to myslel.Diky _________________ M35i -> M55 fw91 + patche |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 5:34 pm Post subject: |
|
|
Vladoss wrote: | Takze staci,kdyz ten text,co se mi otevre si zkopiruju do V-klay a dam aplikovat patch? Ja si to myslel.Diky |
Jo,já to taky tak dělám (Firefox).  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
Vladoss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 5:45 pm Post subject: |
|
|
Jeste mala otazka...asi blba. Co je to servisni menu?? K cemu mi je? _________________ M35i -> M55 fw91 + patche |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 5:49 pm Post subject: |
|
|
Vladoss wrote: | Jeste mala otazka...asi blba. Co je to servisni menu?? K cemu mi je? |
1. ked sa ti to otvori vo firefoxe, stlac iba Ctrl+S, opyta sa ta kam to ma ulozit a ty to len ulozis
2. v servisnom menu mas napr. teplotu baterky, okolite BTS-ky,...
pozri toto :
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=324 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 5:49 pm Post subject: |
|
|
Vladoss wrote: | Jeste mala otazka...asi blba. Co je to servisni menu?? K cemu mi je? |
Blbá ne, ale trochu mimo téma
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=324 _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|