Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
yardis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 02, 2005 12:13 pm Předmět: Pls poradte umrtveni C55 a neraguje na zadny program?? |
|
|
Jednou uz jsem mel rozbyty telefon (umrtveny) a riznul jsem testpoint -rozchodil jem ho .podruhy kdyz jsem patchoval vyskocila systemová chyba a patch se nedokoncil od te doby nejde spojit s zadnym soft .V-kla , freia nic .
poradte nefim co s tim
Distak piste i na ICQ:295-959-033
Budu vam vdecny PLS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
monak badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 05, 2005 3:57 pm Předmět: Re: Pls poradte umrtveni C55 a neraguje na zadny program?? |
|
|
yardis napsal: | Jednou uz jsem mel rozbyty telefon (umrtveny) a riznul jsem testpoint -rozchodil jem ho .podruhy kdyz jsem patchoval vyskocila systemová chyba a patch se nedokoncil od te doby nejde spojit s zadnym soft .V-kla , freia nic .
poradte nefim co s tim
Distak piste i na ICQ:295-959-033
Budu vam vdecny PLS |
Zkusil bych SST/repair,ale jinak fakt nevím:-( _________________ C55 888KB+systémové a grafické patche.
Výhled SX1.Vyzkoušel jsem SX1 a zase jsem se raději vrátil k C55.Výhled CX75 nebo Motorola MPX220.Nakonec jsem šel do K700i a urychleně se ho koukám zbavit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 05, 2005 7:25 pm Předmět: |
|
|
SST repair nefaka uz sem skousel a SSt taky moc neraguje s USB kabely ale diky za snahu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|