View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alternativ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:19 am Post subject: Převod kontaktů z Alcatelu OT 535 do Siemens SX1 |
|
|
Nevíte prosím někdo, jak bych mohl dostat kontakty z paměti telefonu Alcatel OT 535 do telefonu Siemens SX1? Normálně si v Alcanně vyexportuju kontakty do souboru .csv, ale když je potom chci importovat pres Agora contact manager do SX1, tak už mi to hlási nějakou chybu v záhlaví. Koukal jsem, že ten zápis toho souboru je trochu jiný a chtělo by to asi nějaký konvertor... A nebo to ještě zkusím synchronizovat přes Outlook... Mužete někdo poradit,pls? Nechcou se mi ty kontakty přepisovat ručně  _________________ C25->ALC 302->ALC 535->SX1+1GB Kingstone (fw 15cz+7xpatch+OC174MHz)->SE P910i->EF81+1GB SunDisk (fw 48cz) -> Qtek 8310 -> MDA Vario (2x) -> HTC TyTN -> SE P1i. |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 7:20 am Post subject: |
|
|
tak zmen to csv z alcatelu vv excelz si sprav makro a uprav to na format pre agoru... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|