clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Firmware flash C62

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Firmware flash C62

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
teleman
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 6:59 pm    Post subject: Firmware flash C62 Reply with quote

Blbne mi mikrofon u C62 - nepocujem pri telefonovani atd.
Tu je navod http://www.siemensmania.cz/content.php?id=237 , a tu je moja otazka : Mam kabel 510 ktory mi slape na CX75ku ,ale pouzival som ho aj na C62 - na oba ide bezproblemov.Kupoval som ho teda este na C62 dokonca mi aj nabijal telefon - cize je to kabel servisny ??
1) Ak je to kabel servisny musim tam pripajat to napatie ako sa pise v tom navode ??? Rolling Eyes
2) Ten firmware 26 co je v tom navode, - po aplikovany budem mat v tom mobile slovenske menu ako predtym??

Dakujem.

teleman
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 7:26 pm    Post subject: Reply with quote

No vyskusal som to podla toho navoda s tym mojim kablom bez pridavneho napetia a v pri zaciatku toho flashovania ked soft caka na zapnutie telefonu ,sa nic nestane.Cestu na COM ma nadstavenu dobre.Bude to tym chybajucim napetim ?
teleman
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 7:58 pm    Post subject: Re: Firmware flash C62 Reply with quote

teleman wrote:
Blbne mi mikrofon u C62 - nepocujem pri telefonovani atd.
Tu je navod http://www.siemensmania.cz/content.php?id=237 , a tu je moja otazka : Mam kabel USB 510 ktory mi slape na CX75ku ,ale pouzival som ho aj na C62 - na oba ide bezproblemov.Kupoval som ho teda este na C62 dokonca mi aj nabijal telefon - cize je to kabel servisny ??
1) Ak je to kabel servisny musim tam pripajat to napatie ako sa pise v tom navode ??? Rolling Eyes
2) Ten firmware 26 co je v tom navode, - po aplikovany budem mat v tom mobile slovenske menu ako predtym??

Dakujem.

Josef Šobek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 02, 2006 10:09 pm    Post subject: Re: Firmware flash C62 Reply with quote

Pomoc !!!! Volám Siemens záchranku. Mám datový kabel Ma 8720p, Simens C62 a nic nejde. Chce se mi to stále spojit přes COM a já mám kabel USB, pomůže mi někdo ?????? Dík [email protected]
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum