View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dit3 začátečník

131.68 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 8:02 am Post subject: Mám si koupit SX1? Prosím radu. |
|
|
Zdravím, právě mám Sie M55. No a jde tu o to že se mi uvolní místo v peněžence na nový mobil, a co teď? Můj sen byl odjakživa SX1,ale je to doba co je na trhu. Rozhodně od nového telefonu čekám hodně možností a funkcí a myslím že by mi to mohla SX1 splnit,nebo má SX1 už konkurenta(samozdřejmě v řadě siemens)? Je FW15CZ spolehlivý? Prosím poraďte.
Díky |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 8:07 am Post subject: |
|
|
konkurenta nema aspon nie u siemens a fw 15 je dost dobry aj ked posledny..msuis pociatt s tym ze to ma operacny system a nic neni dokonale... |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 8:08 am Post subject: |
|
|
Zatial nema v rade Siemensov konkurenta, tak rychlo bez do nejakeho obchodu a objednavaj. Budes stastny ak ho este niekde objavis, uz asi nikde niesu.... A 15CZ je spolahlivy, som s nim uplne spokojny. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 8:12 am Post subject: Re: Mám si koupit SX1? Prosím radu. |
|
|
dit3 wrote: | Zdravím, právě mám Sie M55. No a jde tu o to že se mi uvolní místo v peněžence na nový mobil, a co teď? Můj sen byl odjakživa SX1,ale je to doba co je na trhu. Rozhodně od nového telefonu čekám hodně možností a funkcí a myslím že by mi to mohla SX1 splnit,nebo má SX1 už konkurenta(samozdřejmě v řadě siemens)? Je FW15CZ spolehlivý? Prosím poraďte.
Díky | Pokud SX1 seženeš, ber. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 8:20 am Post subject: |
|
|
Tak sem se koukal na pár stránek s mobilama a opravdu ho nikde nemaj,takže jestli ho seženeš tak di do něj  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 8:23 am Post subject: |
|
|
Code: | http://www.shopy.cz/index-hledani.php?s=Siemens%20SX1&stem=on&d=zb |
_________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
dit3 začátečník

131.68 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 9:43 am Post subject: |
|
|
Mockrát vám všem děkuji, jo a zvlášť za ten vyhledávač těch on-line shopů Našel jsem cca.5 prodejen kdy by ještě mohl být(nebylo napsáno že není skladem).Tak čekám na jejich maily. A co kdybych jej koupil od někoho,jako starší.Je to hodně špatný nápad? |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 10:19 am Post subject: |
|
|
dit3 wrote: | A co kdybych jej koupil od někoho,jako starší.Je to hodně špatný nápad? |
toto je telefon ,ktery bych si nikdy jako starsi nekoupil..byd by mi prodejce tvrdil ,ze je v naprostem poradku....koroze je svina...bud novy a nebo zadny..vzhledem k cene ,ktera neni zanedbatelna bych byl velmi nerad kdyby mi po 14 dnech prestal fungovat a ja ho zreklamoval a reklamace by mi byla neuznana a zrusena z duvodu koroze.Takove veci se stavaji a je to velmi casty duvod proc se lide zbavuji novych a dobrach telefonu.Proste je polejou a nez se to projevi tak se je snazi honem prodat.A tvrdi ,ze jsou neposkozene a ze maji prece jeste zaruku ,kdyby se neco stalo ,ale to je blbost ...kdyz se telefon napriklad poleje tak to nikde neuznaji.Takze jako starsi SX1 NIKDY _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 10:24 am Post subject: Re: Mám si koupit SX1? Prosím radu. |
|
|
dit3 wrote: | Zdravím, právě mám Sie M55. No a jde tu o to že se mi uvolní místo v peněžence na nový mobil, a co teď? Můj sen byl odjakživa SX1,ale je to doba co je na trhu. Rozhodně od nového telefonu čekám hodně možností a funkcí a myslím že by mi to mohla SX1 splnit,nebo má SX1 už konkurenta(samozdřejmě v řadě siemens)? Je FW15CZ spolehlivý? Prosím poraďte.
Díky |
Hmm..tak ja byl na tom stejne, M55 sem mel taky s FW91 - ten slapal asi nejlepe, akorat sem mel phone od vyroby nejaky vadny a neustale sekal vypinal se atd Pak jsem si v servisu changenul kryt - a telefon byl totalne v hajzlu, prestali fungovat nektera pismenka at sem delal co jsem delal. A SXko jsem taky moc a moc chtel a nakonec jsem si ho taky pred mesicem konecne koupil No zatim to ujde, jako rozdil o proti M55 je neuveritelny 8) I kdyz me zacina stvat trosku joystick, ktery se az moc podezrele hybe (neni tak citlivy jako driv ^^). jinak na SXko existuje neuveritelne mnozstvi softu, a pro dost lidi je to THe BEST, coz kdysi byla i ta m55ka i kdyz byla hodne poruchova, coz Sx1neni NEbo aspon ne tak moc Proste jak uz tu mnohokrat napsali BER DOKUD JE  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 10:27 am Post subject: |
|
|
cuir wrote: |
toto je telefon ,ktery bych si nikdy jako starsi nekoupil..byd by mi prodejce tvrdil ,ze je v naprostem poradku....koroze je svina...bud novy a nebo zadny..vzhledem k cene ,ktera neni zanedbatelna bych byl velmi nerad kdyby mi po 14 dnech prestal fungovat a ja ho zreklamoval a reklamace by mi byla neuznana a zrusena z duvodu koroze.Takove veci se stavaji a je to velmi casty duvod proc se lide zbavuji novych a dobrach telefonu.Proste je polejou a nez se to projevi tak se je snazi honem prodat.A tvrdi ,ze jsou neposkozene a ze maji prece jeste zaruku ,kdyby se neco stalo ,ale to je blbost ...kdyz se telefon napriklad poleje tak to nikde neuznaji.Takze jako starsi SX1 NIKDY |
Dost extremní názor, takto by jsi si nemohl koupit v bazaru žádný telefon a vlastně vůbec nic, je to prostě věc názoru.
Já jsem si pořídil tři měsíce starou SX1 za velmi velmi slušný peníz a nelituji, už jsem měnil joystick, takže jsem i přesvědčen že je OK. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 10:30 am Post subject: |
|
|
je najmenej ho otvorit a kazdy poctivy obchodnik ti da par dni na vyskusanie... |
|
Back to top |
|
 |
dit3 začátečník

131.68 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 10:55 am Post subject: Re: Mám si koupit SX1? Prosím radu. |
|
|
ZeeRaX wrote: | dit3 wrote: | Zdravím, právě mám Sie M55. No a jde tu o to že se mi uvolní místo v peněžence na nový mobil, a co teď? Můj sen byl odjakživa SX1,ale je to doba co je na trhu. Rozhodně od nového telefonu čekám hodně možností a funkcí a myslím že by mi to mohla SX1 splnit,nebo má SX1 už konkurenta(samozdřejmě v řadě siemens)? Je FW15CZ spolehlivý? Prosím poraďte.
Díky |
Hmm..tak ja byl na tom stejne, M55 sem mel taky s FW91 - ten slapal asi nejlepe, akorat sem mel phone od vyroby nejaky vadny a neustale sekal vypinal se atd Pak jsem si v servisu changenul kryt - a telefon byl totalne v hajzlu, prestali fungovat nektera pismenka at sem delal co jsem delal. A SXko jsem taky moc a moc chtel a nakonec jsem si ho taky pred mesicem konecne koupil No zatim to ujde, jako rozdil o proti M55 je neuveritelny 8) I kdyz me zacina stvat trosku joystick, ktery se az moc podezrele hybe (neni tak citlivy jako driv ^^). jinak na SXko existuje neuveritelne mnozstvi softu, a pro dost lidi je to THe BEST, coz kdysi byla i ta m55ka i kdyz byla hodne poruchova, coz Sx1neni NEbo aspon ne tak moc Proste jak uz tu mnohokrat napsali BER DOKUD JE  |
A kde jsi ho koupil? |
|
Back to top |
|
 |
dit3 začátečník

131.68 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 10:58 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | cuir wrote: |
toto je telefon ,ktery bych si nikdy jako starsi nekoupil..byd by mi prodejce tvrdil ,ze je v naprostem poradku....koroze je svina...bud novy a nebo zadny..vzhledem k cene ,ktera neni zanedbatelna bych byl velmi nerad kdyby mi po 14 dnech prestal fungovat a ja ho zreklamoval a reklamace by mi byla neuznana a zrusena z duvodu koroze.Takove veci se stavaji a je to velmi casty duvod proc se lide zbavuji novych a dobrach telefonu.Proste je polejou a nez se to projevi tak se je snazi honem prodat.A tvrdi ,ze jsou neposkozene a ze maji prece jeste zaruku ,kdyby se neco stalo ,ale to je blbost ...kdyz se telefon napriklad poleje tak to nikde neuznaji.Takze jako starsi SX1 NIKDY |
Dost extremní názor, takto by jsi si nemohl koupit v bazaru žádný telefon a vlastně vůbec nic, je to prostě věc názoru.
Já jsem si pořídil tři měsíce starou SX1 za velmi velmi slušný peníz a nelituji, už jsem měnil joystick, takže jsem i přesvědčen že je OK. |
A to jsi měnil jen ten plast nebo i mikrospínač? |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 11:00 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: |
Já jsem si pořídil tři měsíce starou SX1 za velmi velmi slušný peníz a nelituji, už jsem měnil joystick, takže jsem i přesvědčen že je OK. |
no sak ja taky v bazarech telefony nekupuju.Sice M55 sem koupil ,ale to bylo z jinych duvodu.Telefon sem si nechal rozebrat pred ocima a bylo to v obchode kde mi dali 1 mesic zaruku ..pokud by se s telefonem neco stalo,ale mel sem jistotu ,ze nebyl zkorodovanej,ale kdyz to kupujes od konkretni osoby ..tak ten clovek ti telefon nerozebere...musel by si to udelat sam..a kdyz ma ten telefon zaruku a ty ho chces rozebrat tak o ni prijdes a pochybuju ,ze by se to prodejci libilo ,kdyby sis ten telefon pak nekoupil..myslim ,ze by ti to asi nedovolil.(rozebrat jeho telefon) _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|