clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Mám si koupit SX1? Prosím radu.

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Mám si koupit SX1? Prosím radu.
Goto page 1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dit3
začátečník
začátečník

131.68 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 8:02 am    Post subject: Mám si koupit SX1? Prosím radu. Reply with quote

Zdravím, právě mám Sie M55. No a jde tu o to že se mi uvolní místo v peněžence na nový mobil, a co teď? Můj sen byl odjakživa SX1,ale je to doba co je na trhu. Rozhodně od nového telefonu čekám hodně možností a funkcí a myslím že by mi to mohla SX1 splnit,nebo má SX1 už konkurenta(samozdřejmě v řadě siemens)? Je FW15CZ spolehlivý? Prosím poraďte.
Díky
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 8:06 am    Post subject: Reply with quote

http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=13008
Back to top
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 8:07 am    Post subject: Reply with quote

konkurenta nema aspon nie u siemens a fw 15 je dost dobry aj ked posledny..msuis pociatt s tym ze to ma operacny system a nic neni dokonale...
Back to top
View user's profile Send private message
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 8:08 am    Post subject: Reply with quote

Zatial nema v rade Siemensov konkurenta, tak rychlo bez do nejakeho obchodu a objednavaj. Budes stastny ak ho este niekde objavis, uz asi nikde niesu.... A 15CZ je spolahlivy, som s nim uplne spokojny.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 8:12 am    Post subject: Re: Mám si koupit SX1? Prosím radu. Reply with quote

dit3 wrote:
Zdravím, právě mám Sie M55. No a jde tu o to že se mi uvolní místo v peněžence na nový mobil, a co teď? Můj sen byl odjakživa SX1,ale je to doba co je na trhu. Rozhodně od nového telefonu čekám hodně možností a funkcí a myslím že by mi to mohla SX1 splnit,nebo má SX1 už konkurenta(samozdřejmě v řadě siemens)? Je FW15CZ spolehlivý? Prosím poraďte.
Díky
Pokud SX1 seženeš, ber.

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
guiksilver
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 8:20 am    Post subject: Reply with quote

Tak sem se koukal na pár stránek s mobilama a opravdu ho nikde nemaj,takže jestli ho seženeš tak di do něj wink
Dafko
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 8:23 am    Post subject: Reply with quote

Code:
http://www.shopy.cz/index-hledani.php?s=Siemens%20SX1&stem=on&d=zb

Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710

----------------------------
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
dit3
začátečník
začátečník

131.68 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 9:43 am    Post subject: Reply with quote

Mockrát vám všem děkuji, jo a zvlášť za ten vyhledávač těch on-line shopů Dancing Našel jsem cca.5 prodejen kdy by ještě mohl být(nebylo napsáno že není skladem).Tak čekám na jejich maily. A co kdybych jej koupil od někoho,jako starší.Je to hodně špatný nápad?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 10:19 am    Post subject: Reply with quote

dit3 wrote:
A co kdybych jej koupil od někoho,jako starší.Je to hodně špatný nápad?

toto je telefon ,ktery bych si nikdy jako starsi nekoupil..byd by mi prodejce tvrdil ,ze je v naprostem poradku....koroze je svina...bud novy a nebo zadny..vzhledem k cene ,ktera neni zanedbatelna bych byl velmi nerad kdyby mi po 14 dnech prestal fungovat a ja ho zreklamoval a reklamace by mi byla neuznana a zrusena z duvodu koroze.Takove veci se stavaji a je to velmi casty duvod proc se lide zbavuji novych a dobrach telefonu.Proste je polejou a nez se to projevi tak se je snazi honem prodat.A tvrdi ,ze jsou neposkozene a ze maji prece jeste zaruku ,kdyby se neco stalo ,ale to je blbost ...kdyz se telefon napriklad poleje tak to nikde neuznaji.Takze jako starsi SX1 NIKDY

http://cuir.wz.cz
Back to top
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 10:24 am    Post subject: Re: Mám si koupit SX1? Prosím radu. Reply with quote

dit3 wrote:
Díky

Hmm..tak ja byl na tom stejne, M55 sem mel taky s FW91 - ten slapal asi nejlepe, akorat sem mel phone od vyroby nejaky vadny a neustale sekal vypinal se atd Rolling Eyes Pak jsem si v servisu changenul kryt - a telefon byl totalne v hajzlu, prestali fungovat nektera pismenka at sem delal co jsem delal. A SXko jsem taky moc a moc chtel a nakonec jsem si ho taky pred mesicem konecne koupil No zatim to ujde, jako rozdil o proti M55 je neuveritelny 8) I kdyz me zacina stvat trosku joystick, ktery se az moc podezrele hybe (neni tak citlivy jako driv ^^). jinak na SXko existuje neuveritelne mnozstvi softu, a pro dost lidi je to THe BEST, coz kdysi byla i ta m55ka i kdyz byla hodne poruchova, coz Sx1neni wink NEbo aspon ne tak moc Laughing Proste jak uz tu mnohokrat napsali BER DOKUD JE Exclamation Exclamation Exclamation

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 10:27 am    Post subject: Reply with quote

cuir wrote:

toto je telefon ,ktery bych si nikdy jako starsi nekoupil..byd by mi prodejce tvrdil ,ze je v naprostem poradku....koroze je svina...bud novy a nebo zadny..vzhledem k cene ,ktera neni zanedbatelna bych byl velmi nerad kdyby mi po 14 dnech prestal fungovat a ja ho zreklamoval a reklamace by mi byla neuznana a zrusena z duvodu koroze.Takove veci se stavaji a je to velmi casty duvod proc se lide zbavuji novych a dobrach telefonu.Proste je polejou a nez se to projevi tak se je snazi honem prodat.A tvrdi ,ze jsou neposkozene a ze maji prece jeste zaruku ,kdyby se neco stalo ,ale to je blbost ...kdyz se telefon napriklad poleje tak to nikde neuznaji.Takze jako starsi SX1 NIKDY

Dost extremní názor, takto by jsi si nemohl koupit v bazaru žádný telefon a vlastně vůbec nic, je to prostě věc názoru.
Já jsem si pořídil tři měsíce starou SX1 za velmi velmi slušný peníz a nelituji, už jsem měnil joystick, takže jsem i přesvědčen že je OK.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 10:30 am    Post subject: Reply with quote

je najmenej ho otvorit a kazdy poctivy obchodnik ti da par dni na vyskusanie...
Back to top
dit3
začátečník
začátečník

131.68 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 10:55 am    Post subject: Re: Mám si koupit SX1? Prosím radu. Reply with quote

ZeeRaX wrote:
dit3 wrote:
Díky

Hmm..tak ja byl na tom stejne, M55 sem mel taky s FW91 - ten slapal asi nejlepe, akorat sem mel phone od vyroby nejaky vadny a neustale sekal vypinal se atd Rolling Eyes Pak jsem si v servisu changenul kryt - a telefon byl totalne v hajzlu, prestali fungovat nektera pismenka at sem delal co jsem delal. A SXko jsem taky moc a moc chtel a nakonec jsem si ho taky pred mesicem konecne koupil No zatim to ujde, jako rozdil o proti M55 je neuveritelny 8) I kdyz me zacina stvat trosku joystick, ktery se az moc podezrele hybe (neni tak citlivy jako driv ^^). jinak na SXko existuje neuveritelne mnozstvi softu, a pro dost lidi je to THe BEST, coz kdysi byla i ta m55ka i kdyz byla hodne poruchova, coz Sx1neni wink NEbo aspon ne tak moc Laughing Proste jak uz tu mnohokrat napsali BER DOKUD JE Exclamation Exclamation Exclamation

A kde jsi ho koupil?
Back to top
dit3
začátečník
začátečník

131.68 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 10:58 am    Post subject: Reply with quote

Krokodýl wrote:
cuir wrote:

Dost extremní názor, takto by jsi si nemohl koupit v bazaru žádný telefon a vlastně vůbec nic, je to prostě věc názoru.
Já jsem si pořídil tři měsíce starou SX1 za velmi velmi slušný peníz a nelituji, už jsem měnil joystick, takže jsem i přesvědčen že je OK.

A to jsi měnil jen ten plast nebo i mikrospínač?
Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 11:00 am    Post subject: Reply with quote

Krokodýl wrote:

no sak ja taky v bazarech telefony nekupuju.Sice M55 sem koupil ,ale to bylo z jinych duvodu.Telefon sem si nechal rozebrat pred ocima a bylo to v obchode kde mi dali 1 mesic zaruku ..pokud by se s telefonem neco stalo,ale mel sem jistotu ,ze nebyl zkorodovanej,ale kdyz to kupujes od konkretni osoby ..tak ten clovek ti telefon nerozebere...musel by si to udelat sam..a kdyz ma ten telefon zaruku a ty ho chces rozebrat tak o ni prijdes a pochybuju ,ze by se to prodejci libilo ,kdyby sis ten telefon pak nekoupil..myslim ,ze by ti to asi nedovolil.(rozebrat jeho telefon)

http://cuir.wz.cz
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum