View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zdejak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 1:43 pm Post subject: Music Pinball |
|
|
Chcete mít v Music Pinballu nejvyšší skore?
Je to jednoduchý,když vypálíte kouli, v pravou chvíli vrazte do stolu shora a trefte se do do nejhornějšího nárazníku a získáte 5000. Kdyz se do něj trefíte víckrát, získáte víc bodů, stačí hru nevypínat a trefovat se do nárazníku a za chvíli máte za jednu trefu 850000(jako já,pak mě to přestalo bavit). Takže pokud máte trpělivost, můžete to vytáhnout až na 1000000 a protože za každej milion je nová koule, můžete nahrát klidně 100000000000000000000 aniž byste se dotkli fliprů!!! |
|
Back to top |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 2:15 pm Post subject: Re: Music Pinball |
|
|
zdejak wrote: | Chcete mít v Music Pinballu nejvyšší skore?
Je to jednoduchý,když vypálíte kouli, v pravou chvíli vrazte do stolu shora a trefte se do do nejhornějšího nárazníku a získáte 5000. Kdyz se do něj trefíte víckrát, získáte víc bodů, stačí hru nevypínat a trefovat se do nárazníku a za chvíli máte za jednu trefu 850000(jako já,pak mě to přestalo bavit). Takže pokud máte trpělivost, můžete to vytáhnout až na 1000000 a protože za každej milion je nová koule, můžete nahrát klidně 100000000000000000000 aniž byste se dotkli fliprů!!! |
Je to zajimavy, ale pak uz by me ta hra prece nebavila. To je stejny jako hrat treba Dooma s kody IIDQD a IDKFA. Ale pokud ma nekdo zajem, muzu udelat jednoduchou hru, kde bude zobrazeno skore a kdyz ve spravny okamzik stisknete nejaka tlacitka, pribude vam skore  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|