clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Vyhledávání autobusů - java aplikace

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Vyhledávání autobusů - java aplikace

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jasan
pisatel
pisatel

Telefon: ME75, S75
360090.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 1:59 pm    Předmět: Vyhledávání autobusů - java aplikace Odpovědět s citátem

Vyhledávání autobusových spojení v mobilu pomocí java programu realitou. Náhadou jsem narazil na tento prográmek a je to něco úžasnýho. Je to levnější než wap a praktický. Tento kousek se povedl tvůrcům Oskárka a jelikož se jedná o freeware, myslím si, že zde můžu dát i adresu. http://mobilecity.cz/java/autobusy/
Já osobně autorovi Applause Applause Applause Applause

ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to už je dosť staré-na freemidlet to už bolo pred 2 mesiacmi Not talking
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3062.50 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ginzo napsal:
to už je dosť staré-na freemidlet to už bolo pred 2 mesiacmi Not talking

No to pridej. Ja to mam uz od brezna, ale tahle aplikace je nanic. Nataha zbytecne moc dat. Autor uz stejne nepracuje ani na vyvoji aplikace a narazit na den kdy to funguje je taky stesti. Spis sem si nahral do telefon JBrowser s nimz se lze dostat na wapovy stranky IDOSU za levno (0,06 Kc/kB) a hledat si spojeni tam. Je to daleko spolehlivejsi, a najdes tam i MHD a vlak!

Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jasan
pisatel
pisatel

Telefon: ME75, S75
360090.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já když si chci přes jBrowser najít na idosu spojení nahlásí mi chybu 403, což je zakázaný přístup. Zkoušel jsem wap.idos.cz. Slyšel jsem, že to maj udětaný tak, aby na ně mohli lidi jen přes wap s nastavením operátorů. Asi maj od nich procenta ze zisku nebo co, že to blokujou.
XXX
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3062.50 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasanek07 napsal:
Já když si chci přes jBrowser najít na idosu spojení nahlásí mi chybu 403, což je zakázaný přístup. Zkoušel jsem wap.idos.cz. Slyšel jsem, že to maj udětaný tak, aby na ně mohli lidi jen přes wap s nastavením operátorů. Asi maj od nich procenta ze zisku nebo co, že to blokujou.

Jo to je pravda, je to blokovany a jinak nez pres wap s origos nastavenim od operatoru se tam nedostanes. Prave proto me prekvapilo, ze mi to s jBrowserem jede. A datovy profily mam nastaveny spravne s apn internet. Nekde delas chybu. Ja mam CX65, coz je stejny co tvoje M65 a jede mi to.

Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: