Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
soulharvester začátečník

112.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 01, 2005 8:03 pm Předmět: Jak se jednoduše zbavit loga operátora |
|
|
Nevím jak jiným, ale mě docela dost vadí, když mi wallpaper svůdné ženy na dispeji CX65 kazí nápis T-Mobile (nebo Oskar, Eurotel).
CX65 má ale tu skvělou možnost tento nápis (logo) skrýt. Dá se toho docílit vcelku jednoduše:
V jakémkoliv grafickém editoru (třeba v klasickém Malování ve Windows) si vytvoříte obrázek o rozměrech 1x1 pixel. Tento potom uložíte a dále zpracujete např v programu IrfanView (alespoň tak jsem to udělal já, existuje i elegantnější řešení ale je potřeba mít robustnější grafický software). V IrfanView jsem obrázek změnil na formát GIF a nastavil barvu průhlednosti (tuto vlastnost má právě formát GIF) právě na ten jeden pixel, který se v "obrázku" nachází. Takto vytvořený soubor už potom jenom stačí nahrát do telefonu přes kabel nebo infra a použít jej jako logo operátora (Menu->Nastavení->Nastavení zobrazení->Operátor->Změnit->vyberete nově nahraný soubor).
Poté už se můžete kochat wallpaperem na displeji bez rušivého loga.
Pro méně zdatné grafiky jsem soubor umístil na internet tady _________________ CX65/FW50 14.74MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: po srpen 01, 2005 8:05 pm Předmět: |
|
|
Tyjo!
Tys objevil ameriku!  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: po srpen 01, 2005 8:06 pm Předmět: |
|
|
Nehnevaj sa na mna ze to tu zavriem ale je to vseobecne znama vec.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|