clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Mám velký problém na me s65ce

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Mám velký problém na me s65ce

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Starbug
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 8:56 pm    Post subject: Mám velký problém na me s65ce Reply with quote

Kdyz jsem byl v Kameře tak se mi po chvilce cca 1-2 sekl mobil a nesel vypnout, tak jsem vyndal baterku a v pohode.Pak se mi to stalo myslim jeste 3x. Po teto zkusenosti jsem si rekl ze nahraju novej FW a to s fw16 na fw25, tak jsem bez problémů nainstaloval nový FW. Pak jsem nejaky cas kameru vubec nepouzival az jednoho dne 10.3.2005 jsem najel do zmínené kamery a po chvilce nastavování a prohlízení se tel. sekl a barvy v telefonu uplne vybledly! Po vyndaní baterie a opet. zapnutí jsou barvy porát vybledlé a po chvily se spodní lista ocitne na hore displeje a bliká a cely displej je nejaký rozhašený čem to prosim vás může být? Crying or Very sad
Muj mejl [email protected]
Dík za případnou pomoc.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:02 pm    Post subject: Reply with quote

To asi bude výrobní vada, dej reklamovat

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Phone: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 1:07 pm    Post subject: Reply with quote

hm fakt zajimavy... Think no jak psal BEZY pomuze jedine reklamace, SW chyba to nebude
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Starbug
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 7:45 pm    Post subject: Reply with quote

Dal jsem to reklamovat a v reklamacnim protokolu mi naprali ze mi vymenili novej displej a jeste mi nahrali novef wf. Mel jsem s toho hruzu, ale dopadlo to velmi dobre!:-))))
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kupo
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 9:05 pm    Post subject: Reply with quote

asi pred dvoma tyzdnami sa mi stalo na mm presne to iste co tebe, takze tych telefonov posrali asi viac Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Karloz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 6:45 pm    Post subject: Reply with quote

To nemuze bejt vyrobni vada, ale displej se musi nejak prepnout do jinyho rezimu, kdyz se foti a pak to neumi zpatky obnovit nebo co.
Ja mel pustenej fotak, naskocil sporic a mam ted to samy, co prvni pisatel. Nerikejte, ze jedina sance je nechat vymenit displej????? d'oh!

CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 8:34 pm    Post subject: Reply with quote

Lenze takato zavada sa prejavuje iba na S65-kach a to dost casto .
Spoluziak mal asi 3 dni po kupe a pouzivani mobilu stale nejake blede divne farby s mojou cx65-kou sa to nedalo porovnat , a potom sa mu to samo spravilo no ale uz by som tomu MT nedôveroval ked 3 dni nejde a nikdy nic nieje samo odseba ô

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
Karloz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 8:44 pm    Post subject: Reply with quote

No a myslis, ze to teda prejde? Nerad bych te posilal mobil na reklamacku, celkem ho pres leto potrebuju na mail atd.
Zkousel jsem vsechny fullflashe co mam, format mobilu, tovarni nastaveni a proste nic. Jak podsviceni zhasne, tak jsou barvy normalni, ale spodni radek nahore a blika to.
Problem je podle me ve fotaku a sporici. Mam sporic digitalni hodiny(za 1 minutu), kdy ostatni je cerny a cisla sviti (vsichni znaji) a kdyz je zaplej fotak, tak to proste nerozchodi a prepne se na nejakou jinou frekvenci. Neni mozny, ze timhle oddelas HW displej. Stacila by uprava ve fw, kdy byl zakazanej sporic, kdyz je tam fotak.
Neexistuje nejaky TOTALNI RESET mobilu? Co treba FFSInit fw25? Pak bych na to flaknul posledni fullflash a bylo by.

CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 9:50 pm    Post subject: Reply with quote

Karloz wrote:
No a myslis, ze to teda prejde? Nerad bych te posilal mobil na reklamacku, celkem ho pres leto potrebuju na mail atd.
Zkousel jsem vsechny fullflashe co mam, format mobilu, tovarni nastaveni a proste nic. Jak podsviceni zhasne, tak jsou barvy normalni, ale spodni radek nahore a blika to.
Problem je podle me ve fotaku a sporici. Mam sporic digitalni hodiny(za 1 minutu), kdy ostatni je cerny a cisla sviti (vsichni znaji) a kdyz je zaplej fotak, tak to proste nerozchodi a prepne se na nejakou jinou frekvenci. Neni mozny, ze timhle oddelas HW displej. Stacila by uprava ve fw, kdy byl zakazanej sporic, kdyz je tam fotak.
Neexistuje nejaky TOTALNI RESET mobilu? Co treba FFSInit fw25? Pak bych na to flaknul posledni fullflash a bylo by.

No teoreticky je moznost ze to prejde ... len stale ma trapi ze na CX65-kach sa nic taketok nedeje ....
No ja by som to dal urcite reklamovat musi to byt vyrobna chyba , vadna doska alebo display . Jemu to preslo ale on to mal s tym rozdielom ze mu ziadny spodny riadok neblikal navrchu displayu iba bol vyblednuty display akoby nizky kontrast a pritom mal podsvietenie na 100 % a ajtak bolo hovno vidiet a na treti den rano zapol mobil a uz nic tomu nebolo ... Super
samoopravovaci telefon
A hod sem nejake screenshoty toho displayu ... vyfot to alebo co viacerych by to zaujimalo .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 1:13 pm    Post subject: Reply with quote

mne sa stalo len raz že som mal vyblednuté farby-kupoval som ho a prvý krát som ho zapol
potom som ale vybral baterku a bolo to už normálne Think
teda môže byť problém aj v tom,že baterka nedoľakla úplne na kontakty Think

začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 2:58 pm    Post subject: Reply with quote

Ne, baterkou to neni.
Jestli je tohle nejaka chyba co vodku*vi displej, tak se nedivim, ze je Siemens ztratovej. To si snad maji ohlidat. FW jsem mel 50 a vsechno! mi fungovalo, i ty ruzny zamrznuti mobilu pri vyhledavai atd ne. Proste pohoda. Tohle se stalo nahodou, ze jsem psal mail mezi focenim. A to neco fotim jednou za mesic.
Fotky udelat nemuzu, mobil uz je na reklamaci. Dostal jsem nahradni, super "inteligentni" Nokii 6610 No horor Twisted Evil uz abych mel ten svuj zpatky Pray

Jacques
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 03, 2005 4:02 pm    Post subject: Je to v řiti Reply with quote

kousne se mi display. vždycky. zapnu telefon a dokud ne něm něco dělám tak funguje, pak ho položim a za dvě vteřiny se kousne display. telefon funguje dál, mužu volat, fotit, ale na displayi mám pořád základní plochu, kouše se to jenom při zákl. ploše. v menu ne... je to divný. jako by trucoval že už si ho nevšímám Very Happy ale celkem to štve protože když mi příjde zpráva tak si ji nepřečtu atd... snad to bude jenom software. ale 300 stovky se mi za to dávat nechce..
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum