View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TJ Marlowe pisatel

Joined: 21 Feb 2005 Posts: 269 Location: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 8:39 pm Post subject: CX65 .: problém při vytáčení :. |
|
|
Já mám problém vždy, když vytáčím. Ať se jedná o jakékoliv číslo mám stále jeden a ten samý problém. Při vytáčení>tón vytáčení se ozve třikrát nebo někdy i čtyřikrát a pak prozvání, ale ten tón po vytáčení začíná už od prostřed.
Sice to není příliš velký problém, protože cíle vždy dosáhnu, ale chtěl bych vědět čím to může být popřípadě dáli se to změnit.
Předem děkuji všem, kteří mi pomohou. _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Aug 01, 2005 9:14 pm Post subject: Re: CX65 .: problém při vytáčení :. |
|
|
TJ Marlowe wrote: | Já mám problém vždy, když vytáčím. Ať se jedná o jakékoliv číslo mám stále jeden a ten samý problém. Při vytáčení>tón vytáčení se ozve třikrát nebo někdy i čtyřikrát a pak prozvání, ale ten tón po vytáčení začíná už od prostřed.
Sice to není příliš velký problém, protože cíle vždy dosáhnu, ale chtěl bych vědět čím to může být popřípadě dáli se to změnit.
Předem děkuji všem, kteří mi pomohou. |
Tak tohle jsem ještě neviděl, možná ti pomůže velmi univerzální rada : zkus upgrade firmware...tohle se mi stává třeba, když mám slabej signál,ale furt to ne... _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 9:15 pm Post subject: |
|
|
Ak to nerobi ziadne ine problemy, tak si ten zvuk jednoducho patchom vypni a hotovo. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 9:09 am Post subject: Re: CX65 .: problém při vytáčení :. |
|
|
TJ Marlowe wrote: | Já mám problém vždy, když vytáčím. Ať se jedná o jakékoliv číslo mám stále jeden a ten samý problém. Při vytáčení>tón vytáčení se ozve třikrát nebo někdy i čtyřikrát a pak prozvání, ale ten tón po vytáčení začíná už od prostřed.
Předem děkuji všem, kteří mi pomohou. | hh zachvilku se lidi budou ptát jak změnit pozadí na founu. Mrkni do sekce patche a tam to snad najdeš. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

Joined: 21 Feb 2005 Posts: 269 Location: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 10:03 am Post subject: |
|
|
Tak dík.
No právě mně to dělá skoro vždy. Ale když mi to už udělá tak mám normální signál. _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 12:35 pm Post subject: |
|
|
Já jsem na tom podobně.... když jsem přešel z eurotelu na oskara, tak mi to začlo ten vytáčecí ton 2x opakovat... Nechapu to, ale peču na to ten patch je fakt dobrý rešení, ale chvilku sem si musel zvykat že je dlouhý ticho  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 1:07 pm Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | Já jsem na tom podobně.... když jsem přešel z eurotelu na oskara, tak mi to začlo ten vytáčecí ton 2x opakovat... Nechapu to, ale peču na to ten patch je fakt dobrý rešení, ale chvilku sem si musel zvykat že je dlouhý ticho  |
No, je to, myslím, tím, že má Oskar nějaký přesměrování, či co... neptej se mě hloub, nevím, oč jde, ale je to něco takovýho (myslím, že přesměrovává na jinej vysílač či co)... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
_anonym_ badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 6:11 pm Post subject: |
|
|
Hm...mě to dělá taky...mám t-mobile...ale když volám na pevnou, tak to nedělá  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 7:19 pm Post subject: |
|
|
_anonym_ wrote: | Hm...mě to dělá taky...mám t-mobile...ale když volám na pevnou, tak to nedělá  | to je proto,ze to nevytaci tak dlouho  |
|
Back to top |
|
 |
_anonym_ badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 1:00 pm Post subject: |
|
|
No...to je fuckt...na pevnou to vytočí rychleji...a taky do stejnyho operátora to zahraje jen 2x ale do jinyho 3x  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|