View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 5:52 pm Post subject: Přetaktování |
|
|
Prej že de přes servisní menu "přetaktovat" foun opravdu to jde?Jak bych to popřípadě měl udělat? _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 6:53 pm Post subject: |
|
|
Nikdo neví? _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 7:54 pm Post subject: |
|
|
U Siemensov x55 bolo v servisnom menu mozne odskrtnut alebo zaskrtnut polozku No 52 MHz Support ...a ci sa jedna v tomto pripade o pretaktovanie,tazko povedat...asi nie  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 7:59 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | U Siemensov x55 bolo v servisnom menu mozne odskrtnut alebo zaskrtnut polozku No 52 MHz Support ...a ci sa jedna v tomto pripade o pretaktovanie,tazko povedat...asi nie  | To je blbí takže o ničem takovým nevíš?5ekl mi to lewa že se to tu už prej probíralo. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 8:42 pm Post subject: |
|
|
Ano,preberalo...uz viem.Ale to boli nezmysly a tlachanice o nicom...hypotezy _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Balky27 začátečník

Joined: 06 Jun 2005 Posts: 75 Location: Sidlisko Tahanovce Kosice
61.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 8:53 pm Post subject: Re: Přetaktování |
|
|
DavidT wrote: | Prej že de přes servisní menu "přetaktovat" foun opravdu to jde?Jak bych to popřípadě měl udělat? | da sa ale nepotesim ta nema to nic spolocne so DEVMENU so servisnym menu mne kamos pretaktoval CX65 za 104 na nieco okolo 130 nejak tak, a zasahoval do dosky telefonu.Takze cez servisdne menu to urcite nepojde, mam taktnuty mob a java mi ide asi o 10% rychlejsie takisto aj odozva menu atd.Je to dobra vec ale vela ludi top nevie zrobit....ak by si mal zaujem, pis mi na [email protected] _________________ blOKIA3310=)blOKIA5510=)blOKIA3510i=)ALCATEL735i=)I Have Siemens CX65 esence tunning, zrychlenie javy, zrychlenie kamery a vela dalsich patche FW50+14.74MBpatche, +USPESNE PRETAKTOVANIE PROCESORA NA 130MHZ zmenene ledky pod klavesnicou MODRE  |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 9:53 pm Post subject: Re: Přetaktování |
|
|
Balky27 wrote: | DavidT wrote: | Prej že de přes servisní menu "přetaktovat" foun opravdu to jde?Jak bych to popřípadě měl udělat? | da sa ale nepotesim ta nema to nic spolocne so DEVMENU so servisnym menu mne kamos pretaktoval CX65 za 104 na nieco okolo 130 nejak tak, a zasahoval do dosky telefonu.Takze cez servisdne menu to urcite nepojde, mam taktnuty mob a java mi ide asi o 10% rychlejsie takisto aj odozva menu atd.Je to dobra vec ale vela ludi top nevie zrobit....ak by si mal zaujem, pis mi na [email protected] |
no musim sa nato pozret lebo ked som si kreslil plosak CX65-ky podla schemy tak som tam na ziadne taktovanie nedosiel ...
a ake pouzivas v mobile chladenie ??? tekuty dusik ? pasiv , heatsink ..
no napis aby som sa mohol zacat pripravovat ... _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 10:03 pm Post subject: |
|
|
DavidT wrote: | hanni wrote: | U Siemensov x55 bolo v servisnom menu mozne odskrtnut alebo zaskrtnut polozku No 52 MHz Support ...a ci sa jedna v tomto pripade o pretaktovanie,tazko povedat...asi nie  | To je blbí takže o ničem takovým nevíš?5ekl mi to lewa že se to tu už prej probíralo. |
Já jsem s tebou mluvil o přetaktování, ale říkal jsem ti, že to není přetaktování jako takový, pouze se v servisním menu odblokuje položka něco jako "naplno využít procesor" nebo tak nějak (nevím přesně). ale taktovaní jako takový to není. abych to uvedl na pravou míru. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 10:22 pm Post subject: Re: Přetaktování |
|
|
CX65-ka wrote: | Balky27 wrote: | DavidT wrote: | Prej že de přes servisní menu "přetaktovat" foun opravdu to jde?Jak bych to popřípadě měl udělat? | da sa ale nepotesim ta nema to nic spolocne so DEVMENU so servisnym menu mne kamos pretaktoval CX65 za 104 na nieco okolo 130 nejak tak, a zasahoval do dosky telefonu.Takze cez servisdne menu to urcite nepojde, mam taktnuty mob a java mi ide asi o 10% rychlejsie takisto aj odozva menu atd.Je to dobra vec ale vela ludi top nevie zrobit....ak by si mal zaujem, pis mi na [email protected] |
no musim sa nato pozret lebo ked som si kreslil plosak CX65-ky podla schemy tak som tam na ziadne taktovanie nedosiel ...
no napis aby som sa mohol zacat pripravovat ... | Co takhle hliníkovej plech?Ohlej na čip s teplovodivou pastou?Nestačilo by? _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 11:23 pm Post subject: Re: Přetaktování |
|
|
DavidT wrote: | CX65-ka wrote: | Balky27 wrote: | DavidT wrote: | Prej že de přes servisní menu "přetaktovat" foun opravdu to jde?Jak bych to popřípadě měl udělat? | da sa ale nepotesim ta nema to nic spolocne so DEVMENU so servisnym menu mne kamos pretaktoval CX65 za 104 na nieco okolo 130 nejak tak, a zasahoval do dosky telefonu.Takze cez servisdne menu to urcite nepojde, mam taktnuty mob a java mi ide asi o 10% rychlejsie takisto aj odozva menu atd.Je to dobra vec ale vela ludi top nevie zrobit....ak by si mal zaujem, pis mi na [email protected] |
no napis aby som sa mohol zacat pripravovat ... | Co takhle hliníkovej plech?Ohlej na čip s teplovodivou pastou?Nestačilo by? |
Stejně to nenataktuješ tolik, že bys tohle potřeboval... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 12:12 am Post subject: |
|
|
najprv treba zistit ze ci to taktovanie je pravda .. podlamna nie
ten co to tu napisal ze ma pretaktovany CPU chcem vedet ze ako inak neverim ze sa to da . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 12:20 am Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | najprv treba zistit ze ci to taktovanie je pravda .. podlamna nie
ten co to tu napisal ze ma pretaktovany CPU chcem vedet ze ako inak neverim ze sa to da . | Nevim jak ale věřim. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 12:33 am Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | najprv treba zistit ze ci to taktovanie je pravda .. podlamna nie
ten co to tu napisal ze ma pretaktovany CPU chcem vedet ze ako inak neverim ze sa to da . |
To není taktovaní jako takový. To je pouze umožnění telefonu ten procesor využívat naplno. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 8:02 am Post subject: |
|
|
ja sa vam cudujem...naco pretaktovat telefon?Co tym ziskate?Par mega frekvencie navyse...za aku cenu?Urcite zvysenej spotreby telefonu,cize mensej vydrze baterie....a mozu vas vo dne a v noci strasit zle sny,kedy vam telefon odide,lebo taku zataz urcite dlho ten procak nevydrzi....  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 8:14 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | U Siemensov x55 bolo v servisnom menu mozne odskrtnut alebo zaskrtnut polozku No 52 MHz Support ...a ci sa jedna v tomto pripade o pretaktovanie,tazko povedat...asi nie  |
Tohle ale je i u x65ek .
Kazdopadne, kdosi to uz dost jasne vysvetlil, ze x65 amji tak jaksi jiny typ procesoru nez normalni mocitace ci mobilni zarizeni. K tim hlinikovym plechem je to zajimavy napad, ale existuje jenom jedina moznost, jak zjistit, jestli funguje . Ja mam svou C65 moc rad, ja se ji rozebirat nehodlam, ani kvuli pa MHz  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
|