View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 9:27 am Post subject: M(T)50 - problém s ukazateli délky volání |
|
|
Mám tarif od Oskara a mobil Siemens M50 nemůžu donutit, aby mi ukazoval v menu SEZNAMY-DOBA/POPLATKY-VSECHNA ODCHOZI délku v minutách. Mám tam nějaké sprosté jednotky! U Oskara se vymouvají na verzi FW, ale já zkusil všechny verze FW - 17, 18 i nejnovější 19. Můžete mi někdo nějak poradit prosím? Třeba nějaký patch apod. |
|
Back to top |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 12:54 pm Post subject: |
|
|
Podivej se v Seznamy/Nastav poplatku jestli nemas zafajfknute odch+pr.celk. nebo prichozi volani. Pak ti mobil bude zobrazovat jen to co provalas ty jinym. Mam MT50 s fm18 a tez oskar a nemam s tim zadny problem. Jake jednotky ti to pise? Normalne tam mam napr 4:04 Min. _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Back to top |
|
 |
marek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 10:12 am Post subject: |
|
|
Mám nový tarif Naplno50, ale na Oskarte mi to ukazuje správně v minutách. Ale se SIM, kterou jsem dostal k tarifu mi to ukazuje napr. odchozi hovory 8760 jednotek. Prichozí to ukazuje v minutách. V menu nemám zatrhlé Odch+př.celk. Tím to nebude :o( Zkoušel jsem se dívat na jiná fóra, tento problém má více lidí, ale řešení žádné. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|