View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Miguel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:50 pm Post subject: simoco,hodne zlobi,poradte, pls... |
|
|
nesetkal jste se nekdo nahodou s problemem, kterej spociva v kopirovani pres pruzkumnika Simoca z disku do founu, do spravne otevreneho adresare a slozky, at je to hra, tema, soft, proste vsechno, trva to hrozne dlouho a nakonec skoci hlaska, ze "chyba pri ukladani souboru" ? nevite nekdo, co s tim. vsem okolo mne to normalne jede. mam S65/FW25 diky moc...  |
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:59 pm Post subject: Re: simoco,hodne zlobi,poradte, pls... |
|
|
Miguel wrote: | nesetkal jste se nekdo nahodou s problemem, kterej spociva v kopirovani pres pruzkumnika Simoca z disku do founu, do spravne otevreneho adresare a slozky, at je to hra, tema, soft, proste vsechno, trva to hrozne dlouho a nakonec skoci hlaska, ze "chyba pri ukladani souboru" ? nevite nekdo, co s tim. vsem okolo mne to normalne jede. mam S65/FW25 diky moc...  |
Tak to zkus kopírovat pomocí Siemens Device, kterej je součástí MPMka. Já mám M65 fw25 a přes SiMoCo sem ještě nic nekopíroval. _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Back to top |
|
 |
Miguel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 2:15 pm Post subject: |
|
|
jasne, ja to takhle delam, resp. jsem to zkousel, jestli neni chyba nekde v portech nebo nedejboze kabelu, ale je to dost neprehledny a hlavne se blbe dostava do configu kvuli zmene ikon. casto to vypadava... jinak vsechno stahuju pres BT, jde mi spis o to, prijit na to, proc to nejde, ne to obejit. .. ale diky za reakci M** _________________ no job, no money, no problem,... only phone, siemens phone... |
|
Back to top |
|
 |
jirimi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 3:57 pm Post subject: |
|
|
Mam m65, simoco a vse frci bez problemu
V tvem pripade bych to videla na nejake spatne nastaveni Simoca....asi |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|