Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Victor (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so květen 01, 2004 11:03 pm Předmět: C55 - dny v týdnu |
|
|
Vyzkoušel jsem patch "nazev_dne_u_datumu" pro C55 a je to OK, ale zmizela mi tečka za měsícem. Je to sice blbinka, ale nedělá to dobrý dojem. Když patch upravím, aby zobrazoval i rok, tečka se objeví, ale datum je pak moc dlouhé a koliduje ikonkama diáře a budíku. Nevíte někdo, jak z toho udělat "opravdové" datum  _________________ Victor |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Zaslal: po květen 03, 2004 5:35 pm Předmět: Re: C55 - dny v týdnu |
|
|
Victor napsal: | Vyzkoušel jsem patch "nazev_dne_u_datumu" pro C55 a je to OK, ale zmizela mi tečka za měsícem. Je to sice blbinka, ale nedělá to dobrý dojem. Když patch upravím, aby zobrazoval i rok, tečka se objeví, ale datum je pak moc dlouhé a koliduje ikonkama diáře a budíku. Nevíte někdo, jak z toho udělat "opravdové" datum  |
No uz sem myslel, ze sem divnej. Taky me to totiz stvalo
Ten rok je tam myslim danej trema (jak to rict) polozkama. Staci nechat jednou (myslim tu prvni) bez stredniku a to ti tam zobrazi tu tecku. Kdyby to neslo tak napis a ja ti to poslu, uz to tak mam udelany. Zdarec  _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Victor (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po květen 03, 2004 8:24 pm Předmět: |
|
|
SUPER!!! Už jsem nečekal, že se někdo ozve. Fakt to funguje. Je to sice až ta druhá položka, ale za to experimentování to stálo. Moc díky! _________________ Victor |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Zaslal: po červenec 19, 2004 10:50 am Předmět: |
|
|
Kde umazat a kde přidat středník, aby bylo datum zobrazeno takto:
Po 19.07.04 nebo Po 19/07 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|