View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jedla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 12:42 pm Post subject: !!! EEPROM C6V PROSÍM HELP !!! |
|
|
Mám takový větší problém.
ségra mi přivezla z anglie blokovaný Siemens C6V od Vodafone. nevím jaký je rozdíl od klasické C65
Chtěl jsem ho odblokovat a hrál jsem si s EEPROM Tool a podařilo se mi vymazat EEPROM. Samozřejmě jsem si já LAMA nestačil ještě udělat zálohu fullflash ani EEPROM Mobil nejde zapnout jen pípne.
Zkoušel jsem si z netu stáhnout fullflashe nebo eeprom klasické C65 ale nic nepomáhá. S V-klay se spojím a EEPROM TOOl taky ale to je vše.
Neporadí mi tady Prosím někdo s tímto problémem
Dík Jedla |
|
Back to top |
|
 |
Jedla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 11:23 am Post subject: Návod - snad |
|
|
Ahoj všichni tak jsem hledal na netu a našel jsem, takže pro všechny kdo mají stejný problém kukněte se na :
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?s=cf842facd2b40a455c5a7 9fe78c2f954&t=228108
Je tam popsaný ten problém a několik řešení, ještě jsem nic nezkoušel páč se mi už stačila vybít baterka. Tak až najdu někoho u koho si ji můžu dát nabít tak dám vědět jak to dopadlo
Jedla |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|