View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Interlocutor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:24 am Post subject: A65 - problem s downloadom Java aplikacii |
|
|
Mam problem so svojim telefonom siemens A65, nech sa snazim donho stiahnut akukolkvek java aplikaciu, iba sa mi zobrazi 'progress bar' aj s predpokladanym casom stiahnutia, chvilu sa nic nedeje a nasledne mi telefon vypise "download failed". Je jedno,z akej stranky stahujem, problem je vzdy tento isty. HTTP profil mam nastaveny dobre, rovnako GPRS mi ide inak absolutne bez problemov.
Dakujem _________________ Interlocutor |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 7:21 am Post subject: |
|
|
A mas vubec GPRS zapnute ? Tohle fakt vypada na vadyn profil..... _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
Interlocutor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 11:12 am Post subject: |
|
|
GPRS mi ide uplne normalne, ved ako inak by som sa dostal az k downloadu. Surfovat po wape cez GPRS mozem absolutne bez problemov. _________________ Interlocutor |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:50 pm Post subject: Re: A65 - problem s downloadom Java aplikacii |
|
|
Interlocutor wrote: | Mam problem so svojim telefonom siemens A65, nech sa snazim donho stiahnut akukolkvek java aplikaciu, iba sa mi zobrazi 'progress bar' aj s predpokladanym casom stiahnutia, chvilu sa nic nedeje a nasledne mi telefon vypise "download failed". Je jedno,z akej stranky stahujem, problem je vzdy tento isty. HTTP profil mam nastaveny dobre, rovnako GPRS mi ide inak absolutne bez problemov.
Dakujem |
Tento isty problem som mal na S55 - riesenie ziadne ,,, _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 3:50 pm Post subject: Re: A65 - problem s downloadom Java aplikacii |
|
|
CX65-ka wrote: | Interlocutor wrote: | Mam problem so svojim telefonom siemens A65, nech sa snazim donho stiahnut akukolkvek java aplikaciu, iba sa mi zobrazi 'progress bar' aj s predpokladanym casom stiahnutia, chvilu sa nic nedeje a nasledne mi telefon vypise "download failed". Je jedno,z akej stranky stahujem, problem je vzdy tento isty. HTTP profil mam nastaveny dobre, rovnako GPRS mi ide inak absolutne bez problemov.
Dakujem |
Tento isty problem som mal na S55 - riesenie ziadne ,,, |
A tiež C a MC60. Mne to potom išlo. Nastavil som profil v mobile tak ako som sa pripájal cez dial na net (v PC) ale stálo ma to 18Sk za 1 min.  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 4:52 pm Post subject: Re: A65 - problem s downloadom Java aplikacii |
|
|
Palio wrote: |
A tiež C a MC60. Mne to potom išlo. Nastavil som profil v mobile tak ako som sa pripájal cez dial na net (v PC) ale stálo ma to 18Sk za 1 min.  |
Mne to na C60 tiez nechcelo ist... Ale raz som len tak skusil po dlhom case ci to nepojde (nastavenia som nemenil) a stiahlo mi jednu hru ! Ale to bolo jediny raz  _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|