Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 9:35 am Předmět: FW-Winswup-Zatuhnuti PC |
|
|
Mohl by mi nekdo poradit-chci nahrat FW47 Winswup,ale jak mile odklepnu tlacitko serial confi /PC/mi zatuhne a nepomuze nez tvrdy restart,da se nejak to nastavit,nebo jak udelat abych to mohl spustit a nahrat,nerad te mi abych si nahral FW50 original-ja chci jen skusit zda by nepomohlo u S65 vyresit samovolne vypinani u tohoto Winswup FW,to jsem zatim neskousel,diky za rady. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 9:39 am Předmět: |
|
|
taky mi to delalo... neprisel sem na to co s tim je ... mozna kabel... nebo utok zvenci??? (mobil)  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lewa táta fóra

Založen: 30. 12. 2004 Příspěvky: 1037 Bydliště: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 11:51 am Předmět: |
|
|
Jaké používáte Windows? Na XP a Linux šlape WinSwup v pohodě... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 12:02 pm Předmět: |
|
|
Pouzivam XP professional servis pack 2,asi pred 4mi mesici sem delal kamaradovi Winswup FW25 na CX65 a slo mi to dobre hned na poprvi a mne ted na S65 mi to vytuhne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 12:20 pm Předmět: |
|
|
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=362
citace: | Pokud se vám sekne PC, přečtěte si tuto diskuzi, příspěvky od jenda.69 |
jenda.69 napsal: | Já jsem si něco přepnul v registrech (com port jsem tam nastavil na 4 - jinak mam kabel na 5) a pak jsem to spustil. zaškrtal ty skipy a dal jsem start (normálně se mi to zaseklo) ale teď mi to nic nedělalo (myslim že se pozadí změnilo na zelený) tak jsem kliknul znova na start a šup skipy už nebyly zaškrtlý a telefon se vypl a za asi 20 minut jsem to měl..
jinak v těch registrech:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Siemens\WinSwup32SGold\UpDateNr_0
ComPort se to mění
------------------------------------------------------------------------------------
Jan0 napsal:
Jak v registrech?
------------------------------------------------------------------------------------
Start -> spustit -> regedit
tam si najdi to co jsem psal
edit: ale nic nezaručuju. mě se to nějakým zázrakem povedlo. předtim mi to vždy zaseklo počítač (dokonce když jsem dával serial config) a pomohlo mi tohle
|
_________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|