View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RadekZet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 6:00 pm Post subject: Hledám dobrou duši |
|
|
..... z okolí Havířova, která by mne zasvětila do kouzla duše S65-ky. Mám na mysli patche, aplikace, software atd. Musím se přiznat, že jsem Siemensy zpočátku odsuzoval a můj kůň byl Ericsson, hlavně mnou oblíbená a hájená T39-tka. Ale čím víc se začínám zajímat o možnosti S65-ky tak víc tomu to founu fandím. Prostě možnost si svého miláčka přizbůsobit obrazu svému je fakt super. Do ženský patche nenacpete i kdyby jste se po..... . Nejsem úplná lama, ale také ne hrdina který by rád experimentoval. Rád se pobavím a nechám se poučit. Hold patřím k těm starším co mají raději přímou konfrontaci. Díky moc všem co se mi ozvou.
Dík RadekZ  |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 6:03 pm Post subject: Re: Hledám dobrou duši |
|
|
RadekZet wrote: | ..... z okolí Havířova, která by mne zasvětila do kouzla duše S65-ky. Mám na mysli patche, aplikace, software atd. Musím se přiznat, že jsem Siemensy zpočátku odsuzoval a můj kůň byl Ericsson, hlavně mnou oblíbená a hájená T39-tka. Ale čím víc se začínám zajímat o možnosti S65-ky tak víc tomu to founu fandím. Prostě možnost si svého miláčka přizbůsobit obrazu svému je fakt super. Do ženský patche nenacpete i kdyby jste se po..... . Nejsem úplná lama, ale také ne hrdina který by rád experimentoval. Rád se pobavím a nechám se poučit. Hold patřím k těm starším co mají raději přímou konfrontaci. Díky moc všem co se mi ozvou.
Dík RadekZ  |
jo taky bych potreboval nekoho z okoli Žďáru nad Sázavou kdyo by me do toho zasvetil... stejny foun stejne vlastnosti... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 7:09 pm Post subject: |
|
|
Tady přece není potřeba nikoho zasvěcovat! Stačí pročíst články na SiemensManii o patchování a pokud uděláte všechny "bezpečnostní" kroky, jako je záloha fullflash a nebudete zapisovat do bootcore, NIC se nemůže stát!
Čtěte články a FAQ! _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
besik33 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 8:17 pm Post subject: nooo |
|
|
no az taky isty by som si nebol.Najprv som tu tyzden studoval fora a clanky nez som sa do niecoho pustil. A naco?Asi na prd lebo 90% clankov je zastaralych a tazko aplikovatelnych.
tie najdolezitejsie kroky su
0)prestudovat si fora o X65.Najma tie prve jak sa pise dulezite.
1)Pre zalohu a neskorsie patche doporucujem.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=520
a pripadne, ale nemusi byt
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524
a nic viac netreba.Dalsych 30 clankov by som povedal ze je zbytocnych a zastaralych.Rozlisovat zaciatocnikovi aky ma FW a ci to moze patchovat mobil aj bez java aplikacie je iba zavadzajuce a zabera to cas.Vklay uz urobi vsetko sam a prinuti Vas i urobit zalohu fulflashe.
2)Instalnut si novy FW.Tie tu mate na strankach.Nie je co riesit.
3)Znovu bod 1 - teda ta zaloha
4)Potom si pozrite pacthe k vasmu FW a pripadne ich aplikujte.Ak nieste si isty co robi patch tak najrychlejsie je ho otvorit cez Vklay a v patchi su napisane dodatocne informacie.Ak vam Vkaly napise ze patch nedoporuca aplikovat, tak ho neaplikujte a je po problemoch.Pacthe aplikujte naraz a nie po jednom
5)Aplikovat temata si viete samy.
6)stiahnut videa tiez.
7) objednat serrvis kabel po nete tiez nie je problem.Doporucujem www.datovekabely.cz - data kabel asi 380. Ak zapnete napajanie tak mate kabel DC540(nahravanie blbosti) ak vypnete napajanie tak mate DC 510(servisny kabel)
*****edit****uz ich tam nemaju, mam od nich tento kabel a vsetko frci
http://shop.aligator.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemId=364357&level=38&javascriptenabled=1&templatesDir=pages2
PS:ak Vam orig soft pise ze nedetekoval mobil tak sa nebojte chvilu mu to trva.Staci ak zapojite vypojite kabel, pripadne zoparkrat zmacknete kratko cervene tlacitko.Inak radsej pouzivajte plugin do totalcomandera.Je rychlejsii a nema problemy s detekciou.
Toto vychadza z mojich zkusenosti.Keby som to mal takto pekne pokope niekde napisane tak upravujem mobil 1-2dni a nie tyzden.
Pre inspiraciu sa da kuknut na tuningy a pripadny soft zohnat uz problem nie je. _________________
besss |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
besik33 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 10:39 pm Post subject: |
|
|
to ani netvrdim ze je to potrebne - ten patch bootcore.Od poslednej verzie vklay myslim ze ani neni moc potrebny. Aspon ja ho nemam a nevidim dovod preco by som si ho daval _________________
besss |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|