View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bluewalker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 11:47 am Post subject: Kopírování kontaktů na SIM |
|
|
nevíte jestli to jde? Jde o to že mi včera (mimo dosah kompu a zálohy) zatuhl SX1, a byl jsem bez kontaktů. Jediná možnost bylo volat ze SIM nebo z hlavy. Chtěl bych si jednoduše stávající Kontakty dostat i na SIM. Jedna varianta mě napadla zazálohovat si paměť C: na MMC kartu. Ale budou tam i kontakty?
Dík za info _________________ ...provázej Tě modrá(BT) síla |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:05 pm Post subject: Re: Kopírování kontaktů na SIM |
|
|
Bluewalker wrote: | nevíte jestli to jde? Jde o to že mi včera (mimo dosah kompu a zálohy) zatuhl SX1, a byl jsem bez kontaktů. Jediná možnost bylo volat ze SIM nebo z hlavy. Chtěl bych si jednoduše stávající Kontakty dostat i na SIM. Jedna varianta mě napadla zazálohovat si paměť C: na MMC kartu. Ale budou tam i kontakty?
Dík za info |
Ehm...chapu ze chces dostat kontakty z telefonu na sim ?
No tak to v celku je jednoduche..akorat zdlouhave..protoze to nejde hromadne. Vyberes si kotakt, cislo a das ulozit na sim.
(na sim nelze ulozit cislo +jmeno a jeste info..jen 1cislu a k nemu 1 jmeno)
Jinak kontakty si muzes, jak rikas treba na tu MMC zalohovat pomoci app treti strany - napr. Agora Contact Manager  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
Bluewalker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:17 pm Post subject: Re: Kopírování kontaktů na SIM |
|
|
ZeeRaX wrote: | Bluewalker wrote: | nevíte jestli to jde? Jde o to že mi včera (mimo dosah kompu a zálohy) zatuhl SX1, a byl jsem bez kontaktů. Jediná možnost bylo volat ze SIM nebo z hlavy. Chtěl bych si jednoduše stávající Kontakty dostat i na SIM. Jedna varianta mě napadla zazálohovat si paměť C: na MMC kartu. Ale budou tam i kontakty?
Dík za info |
No tak to v celku je jednoduche..akorat zdlouhave..protoze to nejde hromadne. Vyberes si kotakt, cislo a das ulozit na sim.
Jinak kontakty si muzes, jak rikas treba na tu MMC zalohovat pomoci app treti strany - napr. Agora Contact Manager  |
Danke _________________ ...provázej Tě modrá(BT) síla |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:36 pm Post subject: Re: Kopírování kontaktů na SIM |
|
|
Bluewalker wrote: | ZeeRaX wrote: | Bluewalker wrote: | nevíte jestli to jde? Jde o to že mi včera (mimo dosah kompu a zálohy) zatuhl SX1, a byl jsem bez kontaktů. Jediná možnost bylo volat ze SIM nebo z hlavy. Chtěl bych si jednoduše stávající Kontakty dostat i na SIM. Jedna varianta mě napadla zazálohovat si paměť C: na MMC kartu. Ale budou tam i kontakty?
Dík za info |
Jinak kontakty si muzes, jak rikas treba na tu MMC zalohovat pomoci app treti strany - napr. Agora Contact Manager  |
Danke |
Jo a nebo stačí přes Siemens data suite si kontakty zálohovat do MS Outlook a tam si je můžeš jakkoliv upravovat atd.  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:38 pm Post subject: |
|
|
ted delam chytryho ,ale bez Krokodyla bych to nevedel:) vcera sem to potreboval a myslim ,ze to fungovalo.Kdyz mas telefon v provozu tak najed do menu/extra/pamet a tam vyber zalohovat nebo neco na ten zpusob.
pote co se ti to zazalohuje tak kdykoli to muzes obnovit a budes mit zpatky vesekra nastaveni a i kontakty sMS a dalsi.Tohle sem delal na kamosovym SX a ne na mym takze sem nemohl nejak zkontrolovat jestli tam mel uplne vsechno ,ale kdyz sem mu prehral FV na 15cz a pak jsem mu to obnovil z te zalohy tak mel kontakty i sms ..takze to asi funguje.Ten zalozni soubor se ulozi na MMC..pokud udelas dalsi zalohu tak se ten puvodni mylsim prepise,ale nevim to jiste.Pokud kecam bludy tak me opravte  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:51 pm Post subject: |
|
|
cuir wrote: | ted delam chytryho ,ale bez Krokodyla bych to nevedel:) vcera sem to potreboval a myslim ,ze to fungovalo.Kdyz mas telefon v provozu tak najed do menu/extra/pamet a tam vyber zalohovat nebo neco na ten zpusob.
pote co se ti to zazalohuje tak kdykoli to muzes obnovit a budes mit zpatky vesekra nastaveni a i kontakty sMS a dalsi.Tohle sem delal na kamosovym SX a ne na mym takze sem nemohl nejak zkontrolovat jestli tam mel uplne vsechno ,ale kdyz sem mu prehral FV na 15cz a pak jsem mu to obnovil z te zalohy tak mel kontakty i sms ..takze to asi funguje.Ten zalozni soubor se ulozi na MMC..pokud udelas dalsi zalohu tak se ten puvodni mylsim prepise,ale nevim to jiste.Pokud kecam bludy tak me opravte  | Zálohuje se celý disk C a záloha je v E:/Backup/Backup.arc _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:53 pm Post subject: |
|
|
cuir wrote: | ted delam chytryho ,ale bez Krokodyla bych to nevedel:) vcera sem to potreboval a myslim ,ze to fungovalo.Kdyz mas telefon v provozu tak najed do menu/extra/pamet a tam vyber zalohovat nebo neco na ten zpusob.
pote co se ti to zazalohuje tak kdykoli to muzes obnovit a budes mit zpatky vesekra nastaveni a i kontakty sMS a dalsi.Tohle sem delal na kamosovym SX a ne na mym takze sem nemohl nejak zkontrolovat jestli tam mel uplne vsechno ,ale kdyz sem mu prehral FV na 15cz a pak jsem mu to obnovil z te zalohy tak mel kontakty i sms ..takze to asi funguje.Ten zalozni soubor se ulozi na MMC..pokud udelas dalsi zalohu tak se ten puvodni mylsim prepise,ale nevim to jiste.Pokud kecam bludy tak me opravte  |
Ty voe.....jak sem si toho nikdy nemoh nevšimnout? Vždycky sem to jen přejen na vyměnit kartu a dál se to nezkoumal....fakt hustý!!! Fakt to funguje teď sem to vodzkoušel  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
|