clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - NEDYCHA

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

NEDYCHA

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
aphex
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 8:40 pm    Post subject: NEDYCHA Reply with quote

Zdarte, potrebuji pomoc prosim. Mam S55 mel jsem v ni FW91 a plno patchu (velikost 1.58, ikonky a ruzne blbiny, pisu to proto pze si myslim ze jsem delal aj neco s eepromkou pri tom zvetsovani), pres USB kabel jsem prehral na FW91 a v tom mi telefon vydal posledni vydech. Ted pri zapnutim jen problikne a pipne v okoli toniny G Dur. Bylo mi porazeno abych prehral fullflash tak jsem sel na webovky siemens manie kde jsem si stahl ze zalohy fullflash a eepromku oboje jsem je prehral a porad to dela mrtveho ptaka stejne jako predtim. Timto bych chtel poprosti jestli mi nekdo neda cistou zalohu fullflashe a eepromky nebo cokoliv co mi ozivi mobil. A jestli se ptate proc jsem si nedelal zalohu tak tu jsem si delal ale zapomnel jsem ze na HDD ktery mi pred mesicem sel na delsi prochazku svetem nuloveho proudu.
Diky moc za pomoc.
[email protected]
Back to top
View user's profile Send private message
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

Zkus přehrát FF (měl by být tady vna SM) a odblokovat
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Maceman
pisatel
pisatel

Phone: 736735877
687.40 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 9:08 pm    Post subject: Re: NEDYCHA Reply with quote

aphex wrote:
Zdarte, potrebuji pomoc prosim. Mam S55 mel jsem v ni FW91 a plno patchu (velikost 1.58, ikonky a ruzne blbiny, pisu to proto pze si myslim ze jsem delal aj neco s eepromkou pri tom zvetsovani), pres USB kabel jsem prehral na FW91 a v tom mi telefon vydal posledni vydech. Ted pri zapnutim jen problikne a pipne v okoli toniny G Dur. Bylo mi porazeno abych prehral fullflash tak jsem sel na webovky siemens manie kde jsem si stahl ze zalohy fullflash a eepromku oboje jsem je prehral a porad to dela mrtveho ptaka stejne jako predtim. Timto bych chtel poprosti jestli mi nekdo neda cistou zalohu fullflashe a eepromky nebo cokoliv co mi ozivi mobil. A jestli se ptate proc jsem si nedelal zalohu tak tu jsem si delal ale zapomnel jsem ze na HDD ktery mi pred mesicem sel na delsi prochazku svetem nuloveho proudu.
Diky moc za pomoc.
[email protected]
az nahraješ FF nesmiš ho zapomenout odblokovat!skus třeba program Freia nebo Joker

HTC Desire

SE P990i
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
aphex
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 9:29 pm    Post subject: Reply with quote

on je od oskara a byl neblokovany odjakziva
Back to top
View user's profile Send private message
Maceman
pisatel
pisatel

Phone: 736735877
687.40 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

aphex wrote:
on je od oskara a byl neblokovany odjakziva
jo ale tohle je trochu jiny oblokovani,asi mas na mysli odblokovani operatora,ale tohle je odblokovaní telefonu!!!!!!!!!!

HTC Desire

SE P990i
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Thu Jan 19, 2006 11:23 am    Post subject: Reply with quote

Tak si to ujasníme. Pokud jsi měl rozšířená disk a nahrál jsi čistý firmware pomocí winswup, telefon zákonitě musel zdechnout.
Vždy (!!) před zásadním zásahem do telefonu, což nahrání firmware je, si dělej zálohy, ale když už je to takto tak opravdu nahraj cizí FF /pozor bez zápisu do bootcore/ a odblokuj.
Nepotřebuješ odblokovat operátora ani telefon, ale přesto to musíš provést - musíš srovnat IMEI v telefonu s IMEI ve fullflash. Je to ta samá operace jako jakýkoli jiný odblok, u Siemensů se dělá vše najednou.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Thu Jan 19, 2006 4:32 pm    Post subject: Reply with quote

Už sme to vyřešili po ICQ.Stačilo odblokování
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum