View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
aphex kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 8:40 pm Post subject: NEDYCHA |
|
|
Zdarte, potrebuji pomoc prosim. Mam S55 mel jsem v ni FW91 a plno patchu (velikost 1.58, ikonky a ruzne blbiny, pisu to proto pze si myslim ze jsem delal aj neco s eepromkou pri tom zvetsovani), pres USB kabel jsem prehral na FW91 a v tom mi telefon vydal posledni vydech. Ted pri zapnutim jen problikne a pipne v okoli toniny G Dur. Bylo mi porazeno abych prehral fullflash tak jsem sel na webovky siemens manie kde jsem si stahl ze zalohy fullflash a eepromku oboje jsem je prehral a porad to dela mrtveho ptaka stejne jako predtim. Timto bych chtel poprosti jestli mi nekdo neda cistou zalohu fullflashe a eepromky nebo cokoliv co mi ozivi mobil. A jestli se ptate proc jsem si nedelal zalohu tak tu jsem si delal ale zapomnel jsem ze na HDD ktery mi pred mesicem sel na delsi prochazku svetem nuloveho proudu.
Diky moc za pomoc.
[email protected] |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 8:49 pm Post subject: |
|
|
Zkus přehrát FF (měl by být tady vna SM) a odblokovat _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Maceman pisatel

Joined: 05 Nov 2005 Posts: 230 Location: doma Phone: 736735877 687.40 SMM
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 9:08 pm Post subject: Re: NEDYCHA |
|
|
aphex wrote: | Zdarte, potrebuji pomoc prosim. Mam S55 mel jsem v ni FW91 a plno patchu (velikost 1.58, ikonky a ruzne blbiny, pisu to proto pze si myslim ze jsem delal aj neco s eepromkou pri tom zvetsovani), pres USB kabel jsem prehral na FW91 a v tom mi telefon vydal posledni vydech. Ted pri zapnutim jen problikne a pipne v okoli toniny G Dur. Bylo mi porazeno abych prehral fullflash tak jsem sel na webovky siemens manie kde jsem si stahl ze zalohy fullflash a eepromku oboje jsem je prehral a porad to dela mrtveho ptaka stejne jako predtim. Timto bych chtel poprosti jestli mi nekdo neda cistou zalohu fullflashe a eepromky nebo cokoliv co mi ozivi mobil. A jestli se ptate proc jsem si nedelal zalohu tak tu jsem si delal ale zapomnel jsem ze na HDD ktery mi pred mesicem sel na delsi prochazku svetem nuloveho proudu.
Diky moc za pomoc.
[email protected] | az nahraješ FF nesmiš ho zapomenout odblokovat!skus třeba program Freia nebo Joker  _________________
HTC Desire
SE P990i
|
|
Back to top |
|
 |
aphex kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 9:29 pm Post subject: |
|
|
on je od oskara a byl neblokovany odjakziva |
|
Back to top |
|
 |
Maceman pisatel

Joined: 05 Nov 2005 Posts: 230 Location: doma Phone: 736735877 687.40 SMM
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 9:33 pm Post subject: |
|
|
aphex wrote: | on je od oskara a byl neblokovany odjakziva | jo ale tohle je trochu jiny oblokovani,asi mas na mysli odblokovani operatora,ale tohle je odblokovaní telefonu!!!!!!!!!! _________________
HTC Desire
SE P990i
|
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 11:23 am Post subject: |
|
|
Tak si to ujasníme. Pokud jsi měl rozšířená disk a nahrál jsi čistý firmware pomocí winswup, telefon zákonitě musel zdechnout.
Vždy (!!) před zásadním zásahem do telefonu, což nahrání firmware je, si dělej zálohy, ale když už je to takto tak opravdu nahraj cizí FF /pozor bez zápisu do bootcore/ a odblokuj.
Nepotřebuješ odblokovat operátora ani telefon, ale přesto to musíš provést - musíš srovnat IMEI v telefonu s IMEI ve fullflash. Je to ta samá operace jako jakýkoli jiný odblok, u Siemensů se dělá vše najednou. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 4:32 pm Post subject: |
|
|
Už sme to vyřešili po ICQ.Stačilo odblokování _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|