Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
drobnik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 30, 2005 12:24 pm Předmět: Při instalaci připojení mi bliká ikonka a tel. se nepřipojí |
|
|
Nevíte co mám dělat, mám SX1 win xp, a instaloval jsem podle navodu na siemensmanii a vše z originalniho cd. Po připojení mi blikne občas ikonka připojení na displeji, ale telefon, není připojen, win xp ho našly, ale nejde to. Prosim pomozte, děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 30, 2005 12:33 pm Předmět: Re: Při instalaci připojení mi bliká ikonka a tel. se nepřip |
|
|
drobnik napsal: | Nevíte co mám dělat, mám SX1 win xp, a instaloval jsem podle navodu na siemensmanii a vše z originalniho cd. Po připojení mi blikne občas ikonka připojení na displeji, ale telefon, není připojen, win xp ho našly, ale nejde to. Prosim pomozte, děkuji. |
jojo más stejnej problém, připojim ho a ozve se jen takový ten zvuk woken, že je něco připojeno do usb. Zkus to restartovat, jednou mi to pomohlo, ale teď to mám zase. Řešim to tak, že si nahrávám věci do founu přes čtečku. Ale jinak mě to dost s*re. Mám wokna xp Professional. =P~  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drobnik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 30, 2005 12:43 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem to mel driv pripojeny pres normalni pc a uplne v pohode, se stejnym kabelem i se stejnym telefonem a ted mi to nejde pres notebook, mam win xp home. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 30, 2005 12:51 pm Předmět: |
|
|
drobnik napsal: | Ja jsem to mel driv pripojeny pres normalni pc a uplne v pohode, se stejnym kabelem i se stejnym telefonem a ted mi to nejde pres notebook, mam win xp home. |
Prostě to holt obcas blbne no....a uz se to tu resilo...http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=14045 _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drobnik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 30, 2005 1:01 pm Předmět: |
|
|
Tak to bylo tim keriem, ted uz to jede v pohode, diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|