clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nespokojenost s M 75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nespokojenost s M 75
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
alpine
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 4:09 pm    Post subject: Nespokojenost s M 75 Reply with quote

Ahoj lidi mam doma cca mesic M 75 a jsem sni absolutne nespokojen!První závada:vypadnutej pixel na displeji!takze na me sviti z cerne obrazovky jeden zeleny pixel!druha zavada:guma po strane telefonu se zacina loupat!a dnes jsem zjistil ze se odlepil cely gumovy plát, ktery ma chranit bok telefonu!A jako treti zavada je chyba s MMC kartou ktera vubec nechtela komunikovat s telefonem!Vsecky zavady me desne stvou,protoze do dnesni doby jsme nemel jinou znacku telefonu nez je siemes a byl jsem spokojenej! A myslím ze za ty prachy co stal by to mohlo bejt trochu lepsi!Jo a jeste bych dodal ze baterka mi v mobilu cestuje!!Ted uz je to snad vse!dikes

Last edited by alpine on Tue Aug 30, 2005 4:13 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
havros
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 4:11 pm    Post subject: Reply with quote

Jednoznacne bych to dal na reklamaci, za ty prachy by to melo byt teda v poradku...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 4:13 pm    Post subject: Reply with quote

Na reklamaci tenhle telefon by měl něco vydržet... d'oh!
Pařanoik
kolemjdoucí

0.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 6:22 pm    Post subject: Kdybyste... Reply with quote

dovolil jsem si ... švestičky...

moje recenze na tuhle cihlu ... bez servítek...

http://blog.lide.cz/paanoik/2005/08/27/18
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
alpine
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 6:44 pm    Post subject: vyzvaneni v M75 Reply with quote

Jeste jsem se chtel zeptat:Nemuzu v mobilu najit vyzvaneni ktere je tam preddefinovano pro organizer...nevite jak ho v mobilu najit ???je to vyzvaneni jako kdyby nekdo mluvil z vysilacky a odpocitaval cisla v anglictine!!
Back to top
Jarous1
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 6:57 pm    Post subject: Re: vyzvaneni v M75 Reply with quote

alpine wrote:
Jeste jsem se chtel zeptat:Nemuzu v mobilu najit vyzvaneni ktere je tam preddefinovano pro organizer...nevite jak ho v mobilu najit ???je to vyzvaneni jako kdyby nekdo mluvil z vysilacky a odpocitaval cisla v anglictine!!

Pokud se nepletu, tak tenhle zvuk se tam dá jedině tak, že tam nenavolíš žádný... Ten popis vyzní asi jako nesmysl, ale je to tak. V tom nastavení u Organizéru nesmí být to zatržítko. Pokud ho tam máš, tak stačí stisknout levé funkční tlačítko, taky má v ten moment funkci Standard, a mělo by to být O.K.

MartinK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 7:02 pm    Post subject: Re: Kdybyste... Reply with quote

Pařanoik wrote:

Jak si přišel na to, že nezvládne MP3 s nižšim bitrate než 40? Já mam v mobilu 4 MP3 s 32kbps.

Bonfire
čestný člen
čestný člen

Phone: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 7:29 pm    Post subject: Reply with quote

pokud mas vadny pixel na displeji tak jednoznacne reklamaci, v manualu je to napsane... myslim wink
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Pařanoik
kolemjdoucí

0.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 7:42 pm    Post subject: Re: Kdybyste... Reply with quote

MartinK wrote:
Pařanoik wrote:

Jak si přišel na to, že nezvládne MP3 s nižšim bitrate než 40? Já mam v mobilu 4 MP3 s 32kbps.

můžeš mi je pls hodit do mejlu ? [email protected] ... rozhodně otestuju a zkusím přjít na to čím to je. Vyzkoušel jsem asi šest kodeků, ale prostě při otevírání fajlu mi mob vždy vyhodí že nelze přehrát. :oops:
Back to top
alpine
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 8:07 pm    Post subject: Re: vyzvaneni v M75 Reply with quote

Jarous1 wrote:
alpine wrote:

Pokud se nepletu, tak tenhle zvuk se tam dá jedině tak, že tam nenavolíš žádný... Ten popis vyzní asi jako nesmysl, ale je to tak. V tom nastavení u Organizéru nesmí být to zatržítko. Pokud ho tam máš, tak stačí stisknout levé funkční tlačítko, taky má v ten moment funkci Standard, a mělo by to být O.K.
Noooot o sice jo ale co kdyz to vyzvaneni chci pouzit nekde jinde???treba u sms??
Back to top
alpine
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 8:15 pm    Post subject: Reply with quote

Bonfire wrote:
pokud mas vadny pixel na displeji tak jednoznacne reklamaci, v manualu je to napsane... myslim wink

Hle tak kdyz jsem precetl tvoji zpravu hned jsem mrknu do manualu a tam pisou ze to neni na zavadu!Sad
Back to top
kenas
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 8:18 pm    Post subject: Re: vyzvaneni v M75 Reply with quote

alpine wrote:
Jarous1 wrote:
alpine wrote:

Noooot o sice jo ale co kdyz to vyzvaneni chci pouzit nekde jinde???treba u sms??

No ja vim kde to bude i kdyz M75 nemam. Musis mobil pripojit na SIMoCo a pak je to nekde v configu nebo v necem. Je to skryta slozka. Jsou tam vsechny standartni melodie. Pak uz staci ju jen prekopirovat do slozky sound

busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 8:23 pm    Post subject: Re: vyzvaneni v M75 Reply with quote

alpine wrote:

Musíš mít zobrazený skrytý složky,pak
Config\Default\AppointmentMelody.wav

Teda pokud je to stejný jako u řady x65...

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
alpine
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 01, 2005 8:27 pm    Post subject: Ahoj Reply with quote

Tak lidi neuverite co se mi nestalo jak jsem tu popisoval ten vadny pixel na displeji tak kdyz jsem se po dlouhem premlouvani rozhodl telefon poslat na reklamacku jako by to tusil a pixel uz je zase ok uz se mi to stalo vicekrat ze se zase vratil zpatky!takze jakmile zase vypadne ihned ho posilam na reklamaci,ale bojim se toho ze tam telefon zapnou a pixel bude ok!TAkze bych vypadal jak blbec a budou tvrdit ze kecam!docela me to mrzi u telefonu ktery je prej novy vladce neznicitelnejch mobilu a navic levny taky neni!
Back to top
Pařanoik
kolemjdoucí

0.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 6:11 am    Post subject: Re: Ahoj Reply with quote

alpine wrote:
Tak lidi neuverite co se mi nestalo jak jsem tu popisoval ten vadny pixel na displeji tak kdyz jsem se po dlouhem premlouvani rozhodl telefon poslat na reklamacku jako by to tusil a pixel uz je zase ok uz se mi to stalo vicekrat ze se zase vratil zpatky!takze jakmile zase vypadne ihned ho posilam na reklamaci,ale bojim se toho ze tam telefon zapnou a pixel bude ok!TAkze bych vypadal jak blbec a budou tvrdit ze kecam!docela me to mrzi u telefonu ktery je prej novy vladce neznicitelnejch mobilu a navic levny taky neni!

Wod toho se vymyslely foťáky.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum