View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 11:40 am Post subject: Error při spouštění MPM |
|
|
Nainstaloval jsem si poslední verzi MPM pro x65 (odkaz je na SM v programech) a když MPM spustim, tak po chvíli naskočí hláška "Cannot find the default source DLL" Když kliknu na OK tak se chvíli nic neděje a asi tak po 20s naskočí znova to samý, když to znova odkliknu tak po chvilce najede už MPM a je uplně v pohodě. Neví někdo co to je?
Když jsem nainstaloval MPM pro x75, tak jsme po spuštění MPM neměl vůbec žádný tlačítka na tom panelu. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 11:43 am Post subject: |
|
|
no chyby tam knihovnice dll tak zkus to přeinstalovat |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 11:47 am Post subject: |
|
|
No právě, že jsem to přeinstaloval. Zkoušel jsem tam dávat tu verzi, co jsem měl před tim (ta byla se stejnou hláškou, ale nespojila se) to, co tam mam teď, i tu pro ty x75. Všechno jsem zkoušel instalovat minimálně 2x, ale stejně to pořád píše tohle
edit: jinak zkoušel jsem při odinstalaci dávat Opravit, ale to taky nepomohlo. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu.
Last edited by jenda^^ on Wed Aug 31, 2005 11:49 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
havros badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 11:47 am Post subject: |
|
|
bondcze wrote: | no chyby tam knihovnice dll tak zkus to přeinstalovat |
asi chybí ne? Chyby delas ty... v pravopise |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|