Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
P.K. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 01, 2005 7:22 am Předmět: Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit? |
|
|
Tak jsem dnes ke svému šoku zjistil, že v kalendáři M65 (sw25) se mi z ničeho nic ztratily záznamy o narozeninách, které jsem tam měl uloženy. Asi z 20 záznamů mi tam zbývá jen jeden. Nedělal jsem v té době žádný upgrade nebo jakékoliv změny s telefonem.
Dá se to nějak obnovit? Zálohy mám (i když nevím, zda v nich taky už záznamy v kalendáři nechybí), ale nevím jak je obnovit. Jaké volby musím při obnově zvolit? Samostatnou zaškrtávací volbu pro kalendář tam nemám, a rozhodně nechci zároveň obnovit třeba starší verzi telefoního seznamu.
A ještě doplňující otázka - lze nějakým softem na PC přímo editovat kalendář v mobilu? To, že to standardní software od Siemensu neumí mě dost překvapilo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: čt září 01, 2005 7:55 am Předmět: Re: Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit? |
|
|
P.K. napsal: | Tak jsem dnes ke svému šoku zjistil, že v kalendáři M65 (sw25) se mi z ničeho nic ztratily záznamy o narozeninách, které jsem tam měl uloženy. Asi z 20 záznamů mi tam zbývá jen jeden. Nedělal jsem v té době žádný upgrade nebo jakékoliv změny s telefonem.
Dá se to nějak obnovit? Zálohy mám (i když nevím, zda v nich taky už záznamy v kalendáři nechybí), ale nevím jak je obnovit. Jaké volby musím při obnově zvolit? Samostatnou zaškrtávací volbu pro kalendář tam nemám, a rozhodně nechci zároveň obnovit třeba starší verzi telefoního seznamu.
A ještě doplňující otázka - lze nějakým softem na PC přímo editovat kalendář v mobilu? To, že to standardní software od Siemensu neumí mě dost překvapilo... |
Záznam o narozenináchh se ti vytvoří,buď když ho zadáš přímo,nebo když ho máš uložený u kontaktu v adresáři.Zkontroluj adresář a pokud tam záznam bude,stačí dát změnit a následné uložit a narozeniny se znovu zapíší do kalendáře _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
P.K. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 01, 2005 8:01 am Předmět: Re: Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit? |
|
|
kesu napsal: |
Záznam o narozenináchh se ti vytvoří,buď když ho zadáš přímo,nebo když ho máš uložený u kontaktu v adresáři.Zkontroluj adresář a pokud tam záznam bude,stačí dát změnit a následné uložit a narozeniny se znovu zapíší do kalendáře |
S adresářem to nemá nic společného, záznamy jsem zadával ručně do kalendáře. Adresář ani nepoužívám, čísla mám stále jen v seznamu na SIMce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: čt září 01, 2005 8:07 am Předmět: Re: Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit? |
|
|
P.K. napsal: | kesu napsal: |
Záznam o narozenináchh se ti vytvoří,buď když ho zadáš přímo,nebo když ho máš uložený u kontaktu v adresáři.Zkontroluj adresář a pokud tam záznam bude,stačí dát změnit a následné uložit a narozeniny se znovu zapíší do kalendáře |
S adresářem to nemá nic společného, záznamy jsem zadával ručně do kalendáře. Adresář ani nepoužívám, čísla mám stále jen v seznamu na SIMce. |
Se synchronizací nemám moc zkušenosti,ale editace kalendáře přímo v počítači je možná přes program SiMoCo.Najdeš ho tady na SM _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|