clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
P.K.
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 7:22 am    Předmět: Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit? Odpovědět s citátem

Tak jsem dnes ke svému šoku zjistil, že v kalendáři M65 (sw25) se mi z ničeho nic ztratily záznamy o narozeninách, které jsem tam měl uloženy. Asi z 20 záznamů mi tam zbývá jen jeden. Nedělal jsem v té době žádný upgrade nebo jakékoliv změny s telefonem.

Dá se to nějak obnovit? Zálohy mám (i když nevím, zda v nich taky už záznamy v kalendáři nechybí), ale nevím jak je obnovit. Jaké volby musím při obnově zvolit? Samostatnou zaškrtávací volbu pro kalendář tam nemám, a rozhodně nechci zároveň obnovit třeba starší verzi telefoního seznamu.

A ještě doplňující otázka - lze nějakým softem na PC přímo editovat kalendář v mobilu? To, že to standardní software od Siemensu neumí mě dost překvapilo...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 7:55 am    Předmět: Re: Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit? Odpovědět s citátem

P.K. napsal:
Tak jsem dnes ke svému šoku zjistil, že v kalendáři M65 (sw25) se mi z ničeho nic ztratily záznamy o narozeninách, které jsem tam měl uloženy. Asi z 20 záznamů mi tam zbývá jen jeden. Nedělal jsem v té době žádný upgrade nebo jakékoliv změny s telefonem.

Dá se to nějak obnovit? Zálohy mám (i když nevím, zda v nich taky už záznamy v kalendáři nechybí), ale nevím jak je obnovit. Jaké volby musím při obnově zvolit? Samostatnou zaškrtávací volbu pro kalendář tam nemám, a rozhodně nechci zároveň obnovit třeba starší verzi telefoního seznamu.

A ještě doplňující otázka - lze nějakým softem na PC přímo editovat kalendář v mobilu? To, že to standardní software od Siemensu neumí mě dost překvapilo...

Záznam o narozenináchh se ti vytvoří,buď když ho zadáš přímo,nebo když ho máš uložený u kontaktu v adresáři.Zkontroluj adresář a pokud tam záznam bude,stačí dát změnit a následné uložit a narozeniny se znovu zapíší do kalendáře

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
P.K.
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 8:01 am    Předmět: Re: Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit? Odpovědět s citátem

kesu napsal:

Záznam o narozenináchh se ti vytvoří,buď když ho zadáš přímo,nebo když ho máš uložený u kontaktu v adresáři.Zkontroluj adresář a pokud tam záznam bude,stačí dát změnit a následné uložit a narozeniny se znovu zapíší do kalendáře

S adresářem to nemá nic společného, záznamy jsem zadával ručně do kalendáře. Adresář ani nepoužívám, čísla mám stále jen v seznamu na SIMce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 8:07 am    Předmět: Re: Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit? Odpovědět s citátem

P.K. napsal:
kesu napsal:

S adresářem to nemá nic společného, záznamy jsem zadával ručně do kalendáře. Adresář ani nepoužívám, čísla mám stále jen v seznamu na SIMce.

Se synchronizací nemám moc zkušenosti,ale editace kalendáře přímo v počítači je možná přes program SiMoCo.Najdeš ho tady na SM

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: