View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 5:44 am Post subject: nejde vložit obrázek do MMs |
|
|
Ahoj mám takovej menší problém.Po změně ikonek jsem si nevěděl rady stím že mi po zadání položky z přez ikony zmizeli celé soubory.neměl jsem adresář , v nastavení nebyla také ani jedna položka a v položce Extra také nic.Stále to hlásilo nějaky error.provedl jsem obnovu standartního obsahu disku.To se zatím zdá jako ok .Jenže teť mi nejde do mms vložit obrázek.Ať si vyberu fotku nebo zvuk stále mám 0 kb.Nevíte co stímhle??? |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:58 am Post subject: Re: nejde vložit obrázek do MMs |
|
|
alias75 wrote: | Ahoj mám takovej menší problém.Po změně ikonek jsem si nevěděl rady stím že mi po zadání položky z přez ikony zmizeli celé soubory.neměl jsem adresář , v nastavení nebyla také ani jedna položka a v položce Extra také nic.Stále to hlásilo nějaky error.provedl jsem obnovu standartního obsahu disku.To se zatím zdá jako ok .Jenže teť mi nejde do mms vložit obrázek.Ať si vyberu fotku nebo zvuk stále mám 0 kb.Nevíte co stímhle??? |
bejt tebou jdu uplne od zaccatku...hod tam original soubory na ikonky... takhle to asi budes tezko lepit to "chodivyho" stavu. _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|