Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
littlemaple kolemjdoucí
 Založen: 03. 05. 2005 Příspěvky: 9 Bydliště: Brno (dříve Karviná)
1.00 SMM
|
Zaslal: út září 06, 2005 9:09 pm Předmět: velké problémy při nahrávání ikonek |
|
|
Nazdar, nenasel jsem nikde nic podobneho, co se stalo me, takze jsem se rozhodl zalozit novy topic, jestli jiz to zde bylo probrano tak se omlouvam.
Prvne bych chtel nastinit svou vybavu: SieM65 (cerny 8) ), FW50 (aspon myslim ze jo), kabel (NEservisni), internet, desktop , odvaha.
Ted problem: Zcela novy telefon jsem se rozhodl trosku vytunit. Nemam servisni kabel, tak jsem zalohoval co se dalo pouhym kopirovanim na disk pocitace, vse v puvodni konfiguraci po koupi. Kdyz jsem zjistil, ze bez servisniho kabelu neudelam skoro nic, rozhodl jsem se aspon aplikovat ikonky.
Jak se mi podarilo otevrit skryte slozky, okamzite jsem zase zalohoval vse, co se mi nabizelo, nehlede na to, jestli jsem s tim neco delal. Pak jsem pristoupil k instalaci ikonek, presne dle navodu. Nic jsem neumazaval, proste standardni postup. Ale co se nestalo? Menu bylo zcela nepristupne! Nelze se do nej dostat - vyskakuje akorat error. Kdyz jsem zkousel jine ikonky, objevilo se menu, ale misto 9 ruznych ikonek se objevilo 9 ikonek pro "slozku" (defaultne pro Downloads), nektere polozky nesly vubec spustit (treba nastaveni ) a misto nekterych popisku byly otazniky!
Rekl jsem si ze to neni zrovna koser a ze na ikonky prdim, ale i kdyz jsem obnovil zpet soubory z inkriminovaneho adresare, nepomaha to! Dela to stejne kraviny, ne-li horsi. Pomohl akorat format disku, ale jen castecne - defaultni ikony se vratily a polozky taky, ale nektere opet zmizly a otazniky sem tam taky byly
Hraji si s tim v kuse uz dva dny a telefon ne a ne dat doporadku Klidne ozelim vsechny kravske ikonky, jen chci aby mi foun FUNGOVAL! Pomozte mi prosim! Diky moc... _________________ Siemens RUL3ZZ. Siemens 4EVER. Siemens M65. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 5:44 am Předmět: |
|
|
KDyž tam sou ty otazníky tak to je bud špatně udělaný soubor config nebo jsi tam nenahrál všechny ikonky. Zkoušel jsi to i s jinýma? _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Guest15 věrný diskusník

Založen: 12. 01. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)
2061.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 8:01 am Předmět: |
|
|
To ze ti zobrazuje ikonky slozek je dusledek toho ze je spatny ten soubor main.fs asi si smazal to main.prperties nebo co, nahrej si tam celou tu calozu te slozky flexmenu a melo by se to po restartu telefonu zpravit....vratis si tam ty svoje ikonky puvodni, a kdyz budešs chtit nejaky svoje ikonky taxi stahni program MCCX65 nebo tak nejak je tu na siemensmanii a otevri si ten svuj puvodni soubor main.fs a nacti si v tom programu do toho main.fs ikonky podle tohoto navodu: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=277
melo by to pomoct a musis tam miv vsechny soubory v te slozce Flexmenu jinak se ti nespusti nejake polozky....radeji si dyztak prehrej FFSInit: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=223 _________________ Motorola T2288 -> Siemens MT50 -> Siemens CT65 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> Siemens SX1 konečně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
littlemaple kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 7:14 pm Předmět: ok |
|
|
ok, diky moc, ja to zkusim a pak napisu, jak to dopadlo :-)
zatim diky moc za pomoc _________________ Siemens RUL3ZZ. Siemens 4EVER. Siemens M65. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Guest15 věrný diskusník

Založen: 12. 01. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)
2061.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 7:16 pm Předmět: |
|
|
nemas zac sak sa ozvi _________________ Motorola T2288 -> Siemens MT50 -> Siemens CT65 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> Siemens SX1 konečně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
littlemaple kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 8:27 pm Předmět: FFS init |
|
|
No, takze zadrhel
Zkousel jsem dle navodu nahrat FFS init, ale popravde jsem ani neveril moc tomu, ze se povede soubory nahrat. Propojeni meho founu s kabelem je totiz jakesi vratke (kdovi proc) a sam od sebe se sem tam nejak spojeni prerusi a kabel se musi zasunout znova, aby to zase fachalo. Takze se uprostred nahravani samozrejme nekolikrat stalo, ze se to prerusilo...
Nahral jsem tam zpet svou zalohu souboru rucne, ale menu mam samozrejme spatne. Myslim si, ze podle toho co pisete a toho co vim, jsem si mozna zalohoval nejake jiz poskozene soubory, jinak to neni mozne.
Zkousel jsem mnohe jine ikonky, ale nic nejelo spravne. FFS init pouzit nemuzu. Kdyby ale byl nekdo schopny mi poslat zalohu te slozky FlexMenu (ci jak se to menuje) z M65 FW50 (jestli na to ma vubec FW vliv), tak bych to snad mohl rozchodit...
 _________________ Siemens RUL3ZZ. Siemens 4EVER. Siemens M65. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 8:33 pm Předmět: |
|
|
Mozes si vyextrahovat subory z ffs init... Tu je navod _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
littlemaple kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 8:48 pm Předmět: thx |
|
|
Jo, supr, zatim dik, opet napisu, jak mise dopadla  _________________ Siemens RUL3ZZ. Siemens 4EVER. Siemens M65. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 8:56 pm Předmět: |
|
|
Nemas zaco... Dufam, ze to pomoze a konecne ti uz vsetko pojde. _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
littlemaple kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 9:39 pm Předmět: Je to v... |
|
|
nedari se...
FFSinit jsem uspesne rozbalil, soubory prehral. Ale moje teorie se bohuzel nepotvrdila a chyba je tataz. Kdyz chci do menu, napise error, ze could not load menu.fs. null ... Proste se do menu vubec nedostanu.
Takze netusim cim to muze byt. Nechapu to - proste nefunguje zaloha. Do niceho jineho jsem prece nerypal. Zkusim to znova zformatovat, ale pochybuju ze to nejak pomuze.
Pripadam si uz celkem bezmocny, telefon pripomina celkem trosku (smazana temata napr. zpusobila ze jako tapetu mam jakousi zmet barevnych pixelu, neco jako monoskop )...
Taky jeste dodam ze pri koupi ten telefon fungoval trosku jinak nez vetsina M65 - myslim jen tlacitka. Napr. fotak je na stisk joyistiku a menu je na pravem tlacitku. Pokud vim, ma to byt jinak, na stisk ma byt menu atd. Je mozne ze mam nejaky nestandardni obsah?
To by ale ovsem nevysvetlovalo, proc nefunguje moje zaloha, ze...
Ach jo... _________________ Siemens RUL3ZZ. Siemens 4EVER. Siemens M65. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StandaT pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 9:47 pm Předmět: |
|
|
Takže ty máš tlf. customizovaný nejspíš pro t-debile, tudíž by to chtělo od někoho podobně postiženého vyloudit jeho soubor main.fs (jiný než bežný main.fs) nebo rovnou celou složku config:!: _________________ M65 fw.12>25>43>25>44>43 + kabel od AAAmobil(Koracell) + "lampička"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
littlemaple kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 9:49 pm Předmět: servis |
|
|
Neslo by ze bych to zanesl do servisu? Nechce se mi, ale co mam delat?
Puvodni soubory tam jsou, tak nevim, co by mi mohli rict. Ja nemuzu za to, ze mi nefunguji originalni soubory  _________________ Siemens RUL3ZZ. Siemens 4EVER. Siemens M65. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
littlemaple kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 9:52 pm Předmět: Foun |
|
|
btw ten foun je tento: http://abatmobil.cz/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=654&Level=31
neni a nebyl customizovany pro zadneho operatora, 1) bych si takovy nekoupil, 2) bych to sem napsal... ale jestli mi to pomuze a nekdo by byl tak ochotny a poslal mi to, klidne to podstoupim a zkusim to nahrat... _________________ Siemens RUL3ZZ. Siemens 4EVER. Siemens M65. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StandaT pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 9:58 pm Předmět: |
|
|
Ale já mam dojem, že byl cituji:
"....M65 - dovoz....přístroj byl dovezen ze zahraničí, ...je odblokovaný(že by t-debile?)...."
přístup k fotáku přes joy je právě typickým příkladem t-mobileu
Taky píšou, že je tam české menu a ikony (proč by to psali - normálně je to samozřejmé) a z toho se dá odvodit, že už si s tím pohrávali (a mohli třeba udělat nechtěně něco nestabilního), takže bydu nejlepší si to od někoho sehnat.
Ale nechápu, proč nevalí záloha  _________________ M65 fw.12>25>43>25>44>43 + kabel od AAAmobil(Koracell) + "lampička"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
littlemaple kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 10:13 pm Předmět: zaloha |
|
|
OK, necham si poradit, me to prislo divne uz kdyz jsem ho koupil, bo ten co sem mel predtim (pred reklamaci) se ovladal klasicky. Ale zvykl jsem si, nechal jsem to tak.
Takze ted zjevne shanim jedince s telefonem postizenym spolecnosti TýMobájl, ktery ma zalohu slozky config (nebo aspon flexmenu) a nebo by mi ji mohl na prani udelat a poslat...
Najde se nekdo? Plz plz...
btw - je az tak spatny napad zanest to do servisu s tim, ze mi nefunguje menu? Soubory jsou tam originalni, tak co? Myslim ze na nic neprijdou... Sice je ten telefon zcela prazdny, ale to je tim, ze jsem ho uz 2x ted formatoval (ikonkam to nepomohlo) a za to mi nadavat nemuzou :-) Formatovani disku je i v nastaveni telefonu... _________________ Siemens RUL3ZZ. Siemens 4EVER. Siemens M65. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|