Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nemesix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 3:43 pm Předmět: zahltenie datami sx1 |
|
|
mam jden velky problem //vyuzival som sx1 naplno a nahraval do neho vela vsakovakych hier a programov //samozrejme mam aj kartu a potom pocas kontroly stavu volneho miesta som zistil ze mi daco zabera v mobile 2 mb!!!
ale v pc mi ukazuje ze je vsetko prazdne a aj ked dam von kartu tak mi stale ukazuje ze mam 2 mb zapratane //a to nieje vsecko --v hlavnom menu mam same ikonky s hrami co sa nedaju spustit a ked ich vymazem tak za chvylu su tam zase
//a ked dam v mobile vlastnost /C"-cka" tak ukazuje 2 mb plne ale ked to otvorim ,tak tam nic nieje!!!!!
a mal som kedisy 4 mb pamete !!! /nemyslite si ze som mal 2 mb :o
PLS VIETE NIEKTO ASPOM V NIECOM PORADIT?
myslim ze to vsecko co som nahraval do mobilu sa este dakde v "registroch mobilu" ulozilo alebo dakde v mobile,co nemozem odstranit alebo co?
///tak som tu precital toto
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=1664
a mozno by sa to dalo ajj tak?????? ale spytam sa vas-skusenych |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 3:55 pm Předmět: Re: zahltenie datami sx1 |
|
|
nemesix napsal: | mam jden velky problem //vyuzival som sx1 naplno a nahraval do neho vela vsakovakych hier a programov //samozrejme mam aj kartu a potom pocas kontroly stavu volneho miesta som zistil ze mi daco zabera v mobile 2 mb!!!
ale v pc mi ukazuje ze je vsetko prazdne a aj ked dam von kartu tak mi stale ukazuje ze mam 2 mb zapratane //a to nieje vsecko --v hlavnom menu mam same ikonky s hrami co sa nedaju spustit a ked ich vymazem tak za chvylu su tam zase
//a ked dam v mobile vlastnost /C"-cka" tak ukazuje 2 mb plne ale ked to otvorim ,tak tam nic nieje!!!!!
a mal som kedisy 4 mb pamete !!! /nemyslite si ze som mal 2 mb :o
PLS VIETE NIEKTO ASPOM V NIECOM PORADIT?
myslim ze to vsecko co som nahraval do mobilu sa este dakde v "registroch mobilu" ulozilo alebo dakde v mobile,co nemozem odstranit alebo co? |
Hmm.. malo mista co - ty 2 zbyvajici MB ja mam 3,5 + nejake dorbne- a vic se mi zatim nepodarilo.
Na C: se ti uklada celkem dost veci - zalezi co vsechno mas presmerovany patchama atd.
Treba :
Install (unistall)- od symb. aplikaci
prijate SMS, MMS
vsechny programy jestli pouzviaji nejake ini nebo tak neco, to je tam taky
rozmisteni ikon v menu
sry.. je toho vic, nezpominam si.. ale nejspis nejvic ti zabiraji ty pomocne sobory od aplikaci a unistall  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 4:22 pm Předmět: |
|
|
1. zaloha kontaktov, sms, mms, emailov
2. format
3. obnova
A je to. Ja ho formatujem tak raz za dva mesiace.... _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nemesix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 4:45 pm Předmět: |
|
|
no vsetko mam presmerovane na kartu
//aplikacie (aj hry) teda asi si tie hnusne aplikacie ulazaju svoje veci tam ,kam nemaju a potom pri uninstale ich nevymazu a mne to hlti mobil //grr
/takze formatovanie -> je to vymazanie vsetkych mojich dat ktore som "JA" dal do mobilu?
//teda nahodou nevymaze to vsecko aj soft v mobile?
//neviem skoro nic o takychto veciach s formatovanim
//takze to iba vymaze vsetky moje data ale nic ine(aj tie hry co boli pred tym v mobile?//tie komare su fakt huste/)////alebo ako to je ?
a co znamena to "3. obnova" ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 4:53 pm Předmět: |
|
|
Format uvedie telefon do povodneho nastavenia, bude taky aky si ho prvykrat zapol.
Treti bod je obnova dat zo zalohy ktoru si si v bode 1 spravil _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nemesix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 6:20 pm Předmět: |
|
|
teda to nemoze poskodit soft mobilu ///aby isiel vobec spustit :o
//prepacte ze sa tak otravne pytam ,lebo som si na sx1 dllllho setril a nechcem si nic pokaslat..
//teda je to celkom bezne ??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Zaslal: čt září 29, 2005 6:46 am Předmět: |
|
|
Nie, formatom telefonu, neposkodis system, systemove subory su na disku Z a ten sa neda prepisovat. Takze kludne mozes telefon sformatovat. A odporucam ti precitat si FAQ tu v sekcii SX1. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nemesix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 29, 2005 1:51 pm Předmět: |
|
|
hmm necakal som to az take lahke
ale aj po formate mam volne 3,5 mb
//teda nieco mi tam asi musi zaberat tych 0,5 mb ale co?
//kazdopadne dikes  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: pá září 30, 2005 3:24 pm Předmět: |
|
|
nemesix napsal: | hmm necakal som to az take lahke
ale aj po formate mam volne 3,5 mb
//teda nieco mi tam asi musi zaberat tych 0,5 mb ale co?
//kazdopadne dikes  |
No mám úplně to samý a furt mě to vadí. Sou to prostě nějaký zbytky od appl nebo tak něco.... _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|