Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bartmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 10:00 am Předmět: Problém s M65 a V_Klay |
|
|
Dobrý den, mám problém - zkusím-li spojit pomocí originálního servisního kabelu PC a MT a pomocí V_Klay je propojit, tak mi to hlásí "A hardware I/O error was reported while acessing COM5 - Loader: Open: No answer from boot ChaosKey2.bin". Děkuju za Vaše náměty. _________________ Mám alergii na určité aplikace jedné nejmenované americké společnosti Microsoft:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kenas věrný diskusník

Založen: 01. 11. 2004 Příspěvky: 464 Bydliště: Siemensmania, Brno
2061.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 10:06 am Předmět: Re: Problém s M65 a V_Klay |
|
|
bartmann napsal: | Dobrý den, mám problém - zkusím-li spojit pomocí originálního servisního kabelu PC a MT a pomocí V_Klay je propojit, tak mi to hlásí "A hardware I/O error was reported while acessing COM5 - Loader: Open: No answer from boot ChaosKey2.bin". Děkuju za Vaše náměty. |
Uz to tady bylo asi milionkrat Zkus hledat, ale proto ze jsem hodnej clovek ti reknu ze je to louderama, musis je vygenerovat v papuautils  _________________ Warning: Parse error in /home/www/signature.php on line 144 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bartmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 10:07 am Předmět: |
|
|
Díky, ale mohl bys mi ještě prosímtě říct, co je to ten loader - zatím se v tom nějak neorientuju... _________________ Mám alergii na určité aplikace jedné nejmenované americké společnosti Microsoft:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kenas věrný diskusník

Založen: 01. 11. 2004 Příspěvky: 464 Bydliště: Siemensmania, Brno
2061.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 10:10 am Předmět: |
|
|
bartmann napsal: | Díky, ale mohl bys mi ještě prosímtě říct, co je to ten loader - zatím se v tom nějak neorientuju... |
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=322 _________________ Warning: Parse error in /home/www/signature.php on line 144 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bartmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 11:57 am Předmět: |
|
|
TAk jsem si vytvořil ten loader, zkopíroval ho do toho adresáře a stejně to nejde... _________________ Mám alergii na určité aplikace jedné nejmenované americké společnosti Microsoft:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Morfeuss kolemjdoucí
 Založen: 07. 06. 2005 Příspěvky: 16 Bydliště: Všude kde jsem jsem rád.
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 5:04 pm Předmět: |
|
|
Prosím jestli mi můžete poradit udělal jsem loadery, normálně se spojím z V-Klay i Flasher v KLay se připojím a píše to chyba načítám znova a tím jsem tam skončil. V flasher se spojím ale při dělání jakékoliv zálohy to hazí jednu chybu za druhou faults. A neudělá to zálohu. Fakt nevím kde mám chybu pleas díky moc. _________________ Koho to zajímá co jsem měl? Teď mám K700i.
Ať jen krásné sny vás provází. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|