Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Quattrop kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 21, 2005 12:08 pm Předmět: Vypinani c55 pri vice SMS |
|
|
Mam a55@c55 a aplikoval jsem patch na zvetseni pameti. Vsechno funguje v poho az na sms. Pokud mam vice sms (skoro plnou sim) a neco v pameti telefonu, prijde mi dalsi sms a chci si ji precist, pak se telefon vypne. A udela to vzdycky pri pokusu precist nejakou sms. Nahodou jsem tady nasel nejaky patch sms37, ktery by tomu mel pomoct. Mate s tim nekdo zkusenosti? Napiste mi sem prosim jestli vam to telefon taky dela a jestli mate nejaky problemy po pouziti toho sms patche. diky Quattrop |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Zaslal: st září 21, 2005 10:33 pm Předmět: Re: Vypinani c55 pri vice SMS |
|
|
Quattrop napsal: | Mam a55@c55 a aplikoval jsem patch na zvetseni pameti. Vsechno funguje v poho az na sms. Pokud mam vice sms (skoro plnou sim) a neco v pameti telefonu, prijde mi dalsi sms a chci si ji precist, pak se telefon vypne. A udela to vzdycky pri pokusu precist nejakou sms. Nahodou jsem tady nasel nejaky patch sms37, ktery by tomu mel pomoct. Mate s tim nekdo zkusenosti? Napiste mi sem prosim jestli vam to telefon taky dela a jestli mate nejaky problemy po pouziti toho sms patche. diky Quattrop |
Ano pouzij tento patch na 37 SMS a hned po nem patch "Odstraneni problemu s nabijenim a patchem 37 SMS", vsechno pak poslape tak jak ma. _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|