clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Změna portu ve wapovém profilu

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Změna portu ve wapovém profilu

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bambus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 21, 2005 8:59 pm    Post subject: Změna portu ve wapovém profilu Reply with quote

Chtěl bych používat levný wap a nevím, jak u SX1 nastavit port. Mám ip adresu na jiným portu než 9201 a po nastavení portu se číslo v nastavení neuloží.

Last edited by Bambus on Wed Apr 27, 2005 6:39 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Bambus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 7:33 am    Post subject: Re: Levný wap Reply with quote

Bambus wrote:
Chtěl bych používat levný wap a nevím, jak u SX1 nastavit port. Mám ip adresu na jiným portu než 9201 a po nastavení portu se číslo v nastavení neuloží.

To mi nerikejte, ze nikdo z SXckaru nevi jak nastavit port v pripojeni Rolling Eyes Anxious
Back to top
Bambus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 6:40 am    Post subject: Re: Změna portu ve wapovém profilu Reply with quote

Bambus wrote:

Ach jooo Not talking
Back to top
MaXoft
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon May 09, 2005 9:04 pm    Post subject: Re: Změna portu ve wapovém profilu Reply with quote

Bambus wrote:
Bambus wrote:

Ach jooo Not talking

stačí si trochu pohrát s founem a přijdeš na to sám:
MENU - Internet - vyber profil - Možnosti - Nastavení - najeď na Výchozí přístupový bod - Změnit - vyber Výchozí přístupový bod - Možnosti - Upravit - Pokročilé nastavení - Číslo portu je až dole

... a je to Smile
... a funguje ti to levné připojení? Jakého máš operátora?
Back to top
HDS
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 6:52 am    Post subject: Reply with quote

jinak pokud chcete na Wapove stranky Smile pouzivam pro to Operu :-) a muzete Wapovat za internetove APN
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 8:28 am    Post subject: Re: Změna portu ve wapovém profilu Reply with quote

MaXoft wrote:
Bambus wrote:
Bambus wrote:

Ach jooo Not talking

stačí si trochu pohrát s founem a přijdeš na to sám:
MENU - Internet - vyber profil - Možnosti - Nastavení - najeď na Výchozí přístupový bod - Změnit - vyber Výchozí přístupový bod - Možnosti - Upravit - Pokročilé nastavení - Číslo portu je až dole

... a je to Smile
... a funguje ti to levné připojení? Jakého máš operátora?

Jeeeda. Dyt pisu, ze kdyz ho nastavim, tak se mi neulozi, takze vim, kde to mam hledat Confused Divny je to, ze kdyz to cislo zmenim na nejaky jiny tak se to proste neulozi. Kdyz se pak vratim zpatky do nastavei tak uz to tam neni Sad
Back to top
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 30, 2005 12:11 pm    Post subject: Reply with quote

Zajímalo by mě, jestli to ukládání portu funguje v FW15. Prte ve 14 je to, jak tu píše Bambus, celý jaksi počubený...Zkoušel to někdo?
Opera je sice fajn, ale ne všechny wap stránky umí správně zobrazit. Třeba spojení na mojí oblíbené wap.bahn.de mi to prostě nenajde ani kdybych se p....
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum