View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bambus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:59 pm Post subject: Změna portu ve wapovém profilu |
|
|
Chtěl bych používat levný wap a nevím, jak u SX1 nastavit port. Mám ip adresu na jiným portu než 9201 a po nastavení portu se číslo v nastavení neuloží.
Last edited by Bambus on Wed Apr 27, 2005 6:39 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Bambus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:33 am Post subject: Re: Levný wap |
|
|
Bambus wrote: | Chtěl bych používat levný wap a nevím, jak u SX1 nastavit port. Mám ip adresu na jiným portu než 9201 a po nastavení portu se číslo v nastavení neuloží. |
To mi nerikejte, ze nikdo z SXckaru nevi jak nastavit port v pripojeni  |
|
Back to top |
|
 |
Bambus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:40 am Post subject: Re: Změna portu ve wapovém profilu |
|
|
Bambus wrote: | Chtěl bych používat levný wap a nevím, jak u SX1 nastavit port. Mám ip adresu na jiným portu než 9201 a po nastavení portu se číslo v nastavení neuloží. |
Ach jooo  |
|
Back to top |
|
 |
MaXoft začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:04 pm Post subject: Re: Změna portu ve wapovém profilu |
|
|
Bambus wrote: | Bambus wrote: | Chtěl bych používat levný wap a nevím, jak u SX1 nastavit port. Mám ip adresu na jiným portu než 9201 a po nastavení portu se číslo v nastavení neuloží. |
Ach jooo  |
stačí si trochu pohrát s founem a přijdeš na to sám:
MENU - Internet - vyber profil - Možnosti - Nastavení - najeď na Výchozí přístupový bod - Změnit - vyber Výchozí přístupový bod - Možnosti - Upravit - Pokročilé nastavení - Číslo portu je až dole
... a je to
... a funguje ti to levné připojení? Jakého máš operátora? |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:52 am Post subject: |
|
|
jinak pokud chcete na Wapove stranky pouzivam pro to Operu :-) a muzete Wapovat za internetove APN _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
Bambus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:28 am Post subject: Re: Změna portu ve wapovém profilu |
|
|
MaXoft wrote: | Bambus wrote: | Bambus wrote: | Chtěl bych používat levný wap a nevím, jak u SX1 nastavit port. Mám ip adresu na jiným portu než 9201 a po nastavení portu se číslo v nastavení neuloží. |
Ach jooo  |
stačí si trochu pohrát s founem a přijdeš na to sám:
MENU - Internet - vyber profil - Možnosti - Nastavení - najeď na Výchozí přístupový bod - Změnit - vyber Výchozí přístupový bod - Možnosti - Upravit - Pokročilé nastavení - Číslo portu je až dole
... a je to
... a funguje ti to levné připojení? Jakého máš operátora? |
Jeeeda. Dyt pisu, ze kdyz ho nastavim, tak se mi neulozi, takze vim, kde to mam hledat Divny je to, ze kdyz to cislo zmenim na nejaky jiny tak se to proste neulozi. Kdyz se pak vratim zpatky do nastavei tak uz to tam neni  |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 12:11 pm Post subject: |
|
|
Zajímalo by mě, jestli to ukládání portu funguje v FW15. Prte ve 14 je to, jak tu píše Bambus, celý jaksi počubený...Zkoušel to někdo?
Opera je sice fajn, ale ne všechny wap stránky umí správně zobrazit. Třeba spojení na mojí oblíbené wap.bahn.de mi to prostě nenajde ani kdybych se p.... |
|
Back to top |
|
 |
|