Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Máte špatné zkušenosti s originálním servisem v Praze? |
Ano |
|
31% |
[ 6 ] |
Ne |
|
68% |
[ 13 ] |
|
Celkem hlasů : 19 |
|
Autor |
Zpráva |
SirWolf kolemjdoucí
113.96 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 4:42 pm Předmět: Nevěřte servisu Siemens! |
|
|
Milé děti, dnes vám budu povídat příběh, který se skutečně stal.
Od února roku 2005 jsem majitelem SX1, do začátku srpna šťastným a teď už jen nešťastným. Začátkem srpna se mi totiž "sexyone" podělala.
Začala sama padat. Buď se vypla hned po zapnutí, nebo jen blikl displej a ani nenaskočila, nebo naprosto zákeřně nastartovala a zkolabovala po několika minutách bez jakéhokoliv upozornění. Vždycky blik a na displeji zůstala jen vodorovná čára o tloušťce 1px, která po chvíli také zmizela.
I odnesl jsem mobil do Mobilandu v Brně, kde jej převzali a poslali do Siemensáckého servisu v Praze. Telefon se po týdnu a chvíli vrátil, na opravence stálo "OPRAVENO, sw up, očištění kontaktů, výstupní kontrola OK". Odnesl jsem si ho domů a těšil se, že bude problém vyřešen.
Jenže ejhle, sexyone dělala pořád to samé. Tak jsem ji do Mobilandu odnesl podruhé a historie se opakovala. Jediným rozdílem bylo to, že na papíru tentokrát byla rada, že padání můžou dělat chybné soubory. A tentokrát byla nabitá baterka. Tak jsem do telefonu šoupl SIMku a zjistil, že opět dělá to samé, ale navíc telefon neindikuje sluchátka a díky tomu je i nefunkční rádio. Takže šup do servisu. Maník byl úplně vysmátej.
Dnes jsem mobil přinesl domů, ten maník mi řekl, že vyměnili desku a to také stálo na papíře. Takže jsem přišel domů, napojil mobil na USB kabel k počítači a ejhle, nic se nestalo. Ani na displeji se USB nezobrazilo. Přeinstaloval jsem SW v počítači, což nepomohlo. A před chvílí jsem si všiml, že v té díře v telefonu do které se strká konektor je špína a bláto, ale zase ne tolik, aby to vadilo nabíjení nebo sluchátkům a USB. Jenže jsem pojal podezření, že mi tam vrazili desku z nějakýho jinýho vadnýho founu.
Co vy na to? Podobný zkušenosti? Rady? Pište na [email protected], ICQ 230408522 nebo sem. Dík, aloha! _________________ Moje historie mobilů: Bosch GSM COM 608 -> Alcatel OT 302 -> Nokia 3410 -> Alcatel OT 512 -> Siemens SX1 -> Nokia 2610 -> Nokia N73 -> HTC Gratia |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 5:08 pm Předmět: |
|
|
no příběh dost hustej. jak to vypadá teď, pořád to nefunguje? myslim, že to bude tou zákl.deskou. sou to parchanti v těch servisech, nejlepší by bylo, kdybysis to moh opravit sám... _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 5:10 pm Předmět: |
|
|
A to sem se zrovínka přihlásil do Siemens Gold Class....no uvidíme s čím třeba pak přijdu já sám...  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SirWolf kolemjdoucí
113.96 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 7:07 pm Předmět: |
|
|
KŘOVÁK napsal: | no příběh dost hustej. jak to vypadá teď, pořád to nefunguje? myslim, že to bude tou zákl.deskou. sou to parchanti v těch servisech, nejlepší by bylo, kdybysis to moh opravit sám... |
Zítra to nesu do jedinýho autorizovanýho servisu v Brně. Uvidíme co tam zmůžou. _________________ Moje historie mobilů: Bosch GSM COM 608 -> Alcatel OT 302 -> Nokia 3410 -> Alcatel OT 512 -> Siemens SX1 -> Nokia 2610 -> Nokia N73 -> HTC Gratia |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 7:36 pm Předmět: |
|
|
Odtamtud to stejně pošlou do Prahy.Tady v Brně se dělají jen skutečně malé závady,jako přehrání SW atd. Aspoň jsem to četl na mobilmanii. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 8:00 pm Předmět: |
|
|
Hmm..to hlasovani jde jeste urapvit ? Ze by se pridala moznost - neco jako =zatim jsem jeste nemel tu "cest"=
Bylo by to urcite zajimavejsi vedet i kolik lidi do servisu chodi a kdo spravuje doma Nebo lepe receno, jak moc lidi ma nejake problemy (asi vsichni, ale nekteri maji fakt smulu nebo jsou neschopni) _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 8:56 pm Předmět: |
|
|
na 100% to z brna poslou do prahy...jak jiz bylo napsano ....zvladaji pouze male opravy.Jinak k polozce ..zatim sem nemel tu cest....no jak uz sem nede napsal...moc rad bych si to doma opravil sam ..jen kdybych mel ty dily co potrebuju. a ty dily nemam,ale uz to mam vykoumany ...ja si tu svoji desku poznacim ..nenapadne ..pak si pujcim digitalni fotak a vyfotim si ji i s tim oznacenim ...a jestli mi ji ti ccccuuuuurr****ci vymeni tak budu hodne zlej.Sice nevim jak by zmenili imei ,ale asi to nejak jde.Takze takovy maly test:)Muj foun tam pujde kvuli rozhejbanejm tlacitkum a odloupnutemu laku na na krytu _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SirWolf kolemjdoucí
113.96 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 10:25 pm Předmět: |
|
|
cuir napsal: | na 100% to z brna poslou do prahy...jak jiz bylo napsano ....zvladaji pouze male opravy.Jinak k polozce ..zatim sem nemel tu cest....no jak uz sem nede napsal...moc rad bych si to doma opravil sam ..jen kdybych mel ty dily co potrebuju. a ty dily nemam,ale uz to mam vykoumany ...ja si tu svoji desku poznacim ..nenapadne ..pak si pujcim digitalni fotak a vyfotim si ji i s tim oznacenim ...a jestli mi ji ti ccccuuuuurr****ci vymeni tak budu hodne zlej.Sice nevim jak by zmenili imei ,ale asi to nejak jde.Takze takovy maly test:)Muj foun tam pujde kvuli rozhejbanejm tlacitkum a odloupnutemu laku na na krytu |
Na rozhejbaný tlačítka serou, taky jsem to nechal napsat do závad a vykašlali se na ně. _________________ Moje historie mobilů: Bosch GSM COM 608 -> Alcatel OT 302 -> Nokia 3410 -> Alcatel OT 512 -> Siemens SX1 -> Nokia 2610 -> Nokia N73 -> HTC Gratia |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 1:53 pm Předmět: |
|
|
ZeeRaX napsal: | Hmm..to hlasovani jde jeste urapvit ? Ze by se pridala moznost - neco jako =zatim jsem jeste nemel tu "cest"=
Bylo by to urcite zajimavejsi vedet i kolik lidi do servisu chodi a kdo spravuje doma Nebo lepe receno, jak moc lidi ma nejake problemy (asi vsichni, ale nekteri maji fakt smulu nebo jsou neschopni) |
jo já tak chtěl dát volbu zatím ne, musel sem tudíž dát ne.
Jo mě se hejbe pravá polovina tlačítek a docela mě to sere, jenže v servisu ti na to řeknou, že to není na závadu, že je to klasickým opotřebením atd, takže to není věc na reklamování. A to se mi hejbalo už od koupě a byl novej. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Návrat nahoru |
|
 |
paja_m55 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 2:04 pm Předmět: |
|
|
no ja sem clen SGC a reklamace me sexyone trvala 6 dni!! trochu pres limit ale bylo to pres vikend....jinak telefon uz pak jel vice ci mene normalne ale dost me poskrabaly displej!!!zevnitr!!! takze sem musel phone rozdelat a vylestit....jinak pocity kladny...btw sem z brna... _________________ 2x C35i -> OT501 -> SGH-C100 -> M55 -> SX1 -> S65 -> Nokia E50 -> Nokia E51 -> T-Mobile MDA Compact IV
--== AMD 4evr ==-- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 2:05 pm Předmět: |
|
|
Nortonek napsal: | Odtamtud to stejně pošlou do Prahy.Tady v Brně se dělají jen skutečně malé závady,jako přehrání SW atd. Aspoň jsem to četl na mobilmanii. | je to tak  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 4:48 pm Předmět: |
|
|
takze fajn konecne se na Gold Class rozhoupali a pridali moje imei telefonu do databaze..takze uz sem zaregistrovanej ..ted to jen zreklamovat:) _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 5:48 pm Předmět: |
|
|
paja_m55 napsal: | no ja sem clenSGC a reklamace me sexyone trvala 6 dni!! trochu pres limit ale bylo to pres vikend....jinak telefon uz pak jel vice ci mene normalne ale dost me poskrabaly displej!!!zevnitr!!! takze sem musel phone rozdelat a vylestit....jinak pocity kladny...btw sem z brna... |
Hmm..myslis STARGATE COMMAND ? Kua bych taky chtel.. vzali by jste me nekam skrz Shapaai ?
SRy, ale musim se zeptat, uz sem to zbezne cetl.. ale prece...existujou nejake nevyhody SGC ? _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 6:02 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: st září 14, 2005 1:55 pm Předmět: |
|
|
ZeeRaX napsal: | paja_m55 napsal: | no ja sem clenSGC a reklamace me sexyone trvala 6 dni!! trochu pres limit ale bylo to pres vikend....jinak telefon uz pak jel vice ci mene normalne ale dost me poskrabaly displej!!!zevnitr!!! takze sem musel phone rozdelat a vylestit....jinak pocity kladny...btw sem z brna... |
Hmm..myslis STARGATE COMMAND ? Kua bych taky chtel.. vzali by jste me nekam skrz Shapaai ?
SRy, ale musim se zeptat, uz sem to zbezne cetl.. ale prece...existujou nejake nevyhody SGC ? |
hahahaha rofl LOL!!!!!
Ty máš hustý nápady!!!
 _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Návrat nahoru |
|
 |
|