View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
XCbiker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 29, 2004 7:01 am Post subject: předělání handsfree |
|
|
nevíte jestli lze upravit těžká handsfree do auta původně pro X45 na 55kovou řadu? je mi jasné že musím vyměnit konektor ale chtělo by to nějaké schéma na zapojení.tak jestli ho někdo máte, tak se podělte pls.
díky |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Thu Jul 29, 2004 8:18 am Post subject: Re: předělání handsfree |
|
|
XCbiker wrote: | nevíte jestli lze upravit těžká handsfree do auta původně pro X45 na 55kovou řadu? je mi jasné že musím vyměnit konektor ale chtělo by to nějaké schéma na zapojení.tak jestli ho někdo máte, tak se podělte pls.
díky |
ozvi sa mi na mail poslem ti zapojenie konektorov |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 29, 2004 8:18 am Post subject: |
|
|
Vzhledem k tomu, že potřebuješ vyměnit držák, jestli podle mně nejlepší tzv. upgrade kit od Siemensu. Nový držák s kabelem k HF. Pokud si s tím chceš přece jen nějak hrát, tak několikrát zde byly na fóru odkazy na zapojení konektorů x45 a x55. Je potřeba to jen přepojit na správné piny nového konektoru... |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Thu Jul 29, 2004 8:35 am Post subject: |
|
|
ano, to zapojenie uz bolo niekolkokrat aj na fore uverejnene |
|
Back to top |
|
 |
hotovyrado začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:19 pm Post subject: Re: předělání handsfree |
|
|
ghost_z_kca wrote: | XCbiker wrote: | nevíte jestli lze upravit těžká handsfree do auta původně pro X45 na 55kovou řadu? je mi jasné že musím vyměnit konektor ale chtělo by to nějaké schéma na zapojení.tak jestli ho někdo máte, tak se podělte pls.
díky |
ozvi sa mi na mail poslem ti zapojenie konektorov | Můžeš mi jej prosím Tě poslat na mejla [email protected]? Zatím jsem to nenašel a potřebuju překuchat adaptérový kablík od HF Hama Liberty z typu S45 na x65.. Díky moc |
|
Back to top |
|
 |
|