View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 5:43 pm Post subject: Hlidaci pes |
|
|
Cau nekde jsem cetl o programku kterej udela z telefonu "hlidacího psa"
Kdyz okolo nej nekdo projde tak ho vyfoti... Co je na tom pravdy?? popripade jak se menuje ze bych ho otestoval.. Dik |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 6:28 pm Post subject: Re: Hlidaci pes |
|
|
dalibor45 wrote: | Cau nekde jsem cetl o programku kterej udela z telefonu "hlidacího psa"
Kdyz okolo nej nekdo projde tak ho vyfoti... Co je na tom pravdy?? popripade jak se menuje ze bych ho otestoval.. Dik |
Jo, existuje a funguje, dokonce ti to odesle jako mms a jmenuje se photoSPY  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 3:05 pm Post subject: Re: Hlidaci pes |
|
|
dalibor45 wrote: | Cau nekde jsem cetl o programku kterej udela z telefonu "hlidacího psa"
Už si to otestoval? Jestli jo, tak jaký to je? _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 3:36 pm Post subject: Re: Hlidaci pes |
|
|
KŘOVÁK wrote: | dalibor45 wrote: | Cau nekde jsem cetl o programku kterej udela z telefonu "hlidacího psa"
Už si to otestoval? Jestli jo, tak jaký to je? |
Jo v poho, funguje presne tak jak ma Akorat by se mi celkem hodila ta neomezena doba pozorovani ma nekdo ? _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 5:04 pm Post subject: Re: Hlidaci pes |
|
|
ZeeRaX wrote: | KŘOVÁK wrote: | dalibor45 wrote: | Cau nekde jsem cetl o programku kterej udela z telefonu "hlidacího psa"
Už si to otestoval? Jestli jo, tak jaký to je? |
Jo v poho, funguje presne tak jak ma Akorat by se mi celkem hodila ta neomezena doba pozorovani ma nekdo ? |
Jakou dobu pozorování to teda má? Jak to vůbec funguje, to jako že je furt zaplej foťák a když se před ním něco hejbne tak to vyfotí? _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:45 am Post subject: |
|
|
JEste muzes pouzit RemoteS60 udela to z mobilu vlastne takovou webkameru a obrazky ti muze pres net posilat primo do compu a da se to via Pc taky ovladat (rozumnej mobil)... _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 1:55 pm Post subject: |
|
|
kua já chci odpověď na tohle: Jakou dobu pozorování to teda má? Jak to vůbec funguje, to jako že je furt zaplej foťák a když se před ním něco hejbne tak to vyfotí? _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
MW-201 badatel

Joined: 09 May 2004 Posts: 110 Location: Planeta Země (Brno)
268.62 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 3:15 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | kua já chci odpověď na tohle: Jakou dobu pozorování to teda má? Jak to vůbec funguje, to jako že je furt zaplej foťák a když se před ním něco hejbne tak to vyfotí? |
Jo, je pořád zaplej foťák. Podle toho co jsem zjistil, tak to fotí neustále a potom to porovnava rozdíly a když je nějaká fotka jiná, tak ji to uloží. _________________ Usmívejte se :-), bude hůř! A hlavně aby nebyla válka! |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 3:25 pm Post subject: |
|
|
MW-201 wrote: | KŘOVÁK wrote: | kua já chci odpověď na tohle: Jakou dobu pozorování to teda má? Jak to vůbec funguje, to jako že je furt zaplej foťák a když se před ním něco hejbne tak to vyfotí? |
Jo, je pořád zaplej foťák. Podle toho co jsem zjistil, tak to fotí neustále a potom to porovnava rozdíly a když je nějaká fotka jiná, tak ji to uloží. |
huuuuuuuuuustý, tak to si seženu... _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 3:28 pm Post subject: |
|
|
hey, ale doufám, že jak to fotí tak to nevydává žádný zvuk!!!! To by bylo jinak na....no vy víte co  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
MW-201 badatel

268.62 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 3:33 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | hey, ale doufám, že jak to fotí tak to nevydává žádný zvuk!!!! To by bylo jinak na....no vy víte co  |
Zvuk tam neni.
A ještě existuje ImageSpy. _________________ Usmívejte se :-), bude hůř! A hlavně aby nebyla válka! |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 5:34 pm Post subject: |
|
|
MW-201 wrote: | KŘOVÁK wrote: | hey, ale doufám, že jak to fotí tak to nevydává žádný zvuk!!!! To by bylo jinak na....no vy víte co  |
Zvuk tam neni.
A ještě existuje ImageSpy. |
No a včem je/není lepší ten imagespy? =P~ _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
MW-201 badatel

268.62 SMM
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 6:36 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | MW-201 wrote: | KŘOVÁK wrote: | hey, ale doufám, že jak to fotí tak to nevydává žádný zvuk!!!! To by bylo jinak na....no vy víte co  |
Zvuk tam neni.
No a včem je/není lepší ten imagespy? =P~ |
Imagespy vice moznosti nastaveni, ale zda se mi ze pozde foti. _________________ Usmívejte se :-), bude hůř! A hlavně aby nebyla válka! |
|
Back to top |
|
 |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 10:28 am Post subject: ::: |
|
|
tak ja sem sinasel dobrou verzi ktera neni nijak zablokovana, to znamena ze mi to jede furt ze to neni zadna trial verze |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 11:43 am Post subject: |
|
|
MW-201 wrote: | KŘOVÁK wrote: | MW-201 wrote: | KŘOVÁK wrote: | hey, ale doufám, že jak to fotí tak to nevydává žádný zvuk!!!! To by bylo jinak na....no vy víte co  |
Zvuk tam neni.
No a včem je/není lepší ten imagespy? =P~ |
Imagespy vice moznosti nastaveni, ale zda se mi ze pozde foti. |
TAky sem otestoval, bouhzel u imageSpy neni moznost nastavit u kolika % zmeny obrazu to ma fotit - tedy to umi vykopmpenzovat ucite vedlejsi efekty.. narozdil od photospy..
No mozna je to odstraneno ve verzi 2.0 - zatim nebyl cas  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
|