View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
endymion kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 6:32 pm Post subject: The Beer Engine |
|
|
Náhodou jsem získal program The Beer Engine (více o něm najdete zde:
http://www.palmanac.co.uk/beereng_7650.html ).
A ikdyž jsem se na stránkách výrobce dočetl toto: Compatible Devices/OS: Nokia 3650,Nokia 7650,Nokia N-Gage, pokusil jsem se program nainstalovat, napsalo to sice klasickou hlášku, že nemusí být kompatibilní, ale dal jsem pokračovat a světe div se on funguje
Takže na požádání zašlu.
Last edited by endymion on Wed Sep 21, 2005 8:22 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 6:41 pm Post subject: |
|
|
no ten tvůj odkaz nefunguje. Napiš sem teda co je to zač. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 6:43 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | no ten tvůj odkaz nefunguje. Napiš sem teda co je to zač. |
To vis Musis umazat tu zavorku na konci
Beer Engine
= Beer Engine=
Nějake screeny:
Eng. Info:
The Beer Engine is a unique application, that anyone who enjoys a drink should not be without. With a particularly comprehensive list of real ales, the Beer Engine includes a database of over a thousand beers, wines and spirits, along with information on their alcohol content. Plus you can add your own drinks if you cannot find them in the built in lists. Track your drinks consumed over the day, week, month or year. _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD

Last edited by ZeeRaX on Wed Sep 21, 2005 6:47 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
kenas věrný diskusník

Joined: 01 Nov 2004 Posts: 464 Location: Siemensmania, Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 6:43 pm Post subject: |
|
|
Trochu jsem zauvazoval a je to tady
EDIT :
Tak si byl rychlejsi no  _________________ Warning: Parse error in /home/www/signature.php on line 144 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|