View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 10:31 pm Post subject: pomoc s pdf viewer |
|
|
stahnul sem si do mobilu (M65) pdf viewer,ale nevim, kam mam ten pdf soubor nahrat, aby mi ho pak ta aplikace nasla. Mam tam na vyber akorat slozku DataInbox. Muzete mi prosim poradit? |
|
Back to top |
|
 |
maxviper začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 10:48 pm Post subject: |
|
|
No tak to nahraj do složky data inbox. Průser je, že tam se zobrazují příchozí sms, tak že když to do tý složky dáš tak ti to bude na displayi hlásit že ti přišla zpráva... ta složka je v Data/Misc/ (buď ještě něco nebo rovnou) Data inbox. Aspoň tak to mám na CX70. Ale musím tě upozornit, že tento prográmek je velice háklivý na ochrany které jsou v pdf souborech. Já mám na disku cca 400Mb eBooks a ani jeden pdf soubor bez jakékoliv ochrany. A to dokonce i soubory které jsem sám vytvořil (exportováním z OpenOffice) mají ochrany. Je to docela na prd. Doporočuji ti Microreader sice to nečte pdf ale je to hodně dobrý , mám taky doc reader a taky to jde  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 7:33 am Post subject: Re: pomoc s pdf viewer |
|
|
Pischkot wrote: | stahnul sem si do mobilu (M65) pdf viewer,ale nevim, kam mam ten pdf soubor nahrat, aby mi ho pak ta aplikace nasla. Mam tam na vyber akorat slozku DataInbox. Muzete mi prosim poradit? |
Proč nejdřív nehledáš než uděláš novou diskusi o něčem,co se tu už probíralo a je na to dokonce i udělanej návod formou článku
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=376
Stačí si projít články které sou na hlavní stránce.
lock jamaica _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|