clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SOFT NA MMC (scandisk, defrag)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SOFT NA MMC (scandisk, defrag)
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 16, 2005 8:18 pm    Post subject: SOFT NA MMC (scandisk, defrag) Reply with quote

Mam MMC 128MB Legend. Ted uz i ctecku karet..Sem tam se mi proste na karte objevi adresar, ktery nejde nijak smazat, prejmenovat, proste cokoliv Sad projel jsem to Defragem, SCandiskem a nic (*,) nechapu to.. v telefonu se MMC chova jako, ze je nektera cast necitelna .. a scanem prosel v poho Sad NEvite co s tim ? nebo nejaky prog, kterym tu MMC jeste vyzkouset ?!?
NEmate s tim nekdo podobne zkusenosti ? Dikes Pray Protoze jinak budu muset reklamovat a budu mesic bez mmc a kdyz na nic neprijdou, tak to i zacvakam Mad

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PostPosted: Fri Sep 16, 2005 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

Podivej se na atributy toho adresare a pochopis.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 16, 2005 9:34 pm    Post subject: Reply with quote

miosmobile wrote:
Podivej se na atributy toho adresare a pochopis.

Ehm...to sice jo.. jenze problem bude asi jinde..tohle jsem uz zkousel ..ok napisu to sem jeste po 3 Very Happy

1. Mival jsem FW od Gandalfa V2, stavalo se mi,ze se mi nekdy (uplne nahodne) nejaka slozka vymazala a cela zablokovala, ze sla otevrit, ale nic jineho (smazat, prejmenovat, presunout..) - disc corrupt. Myslel jsem si,ze to je tim FW.. nebo tak neco..ono totiz to byla treba slozka images na E, tedy neslo fotit, fotka se zobrazila, ale neulozila

2.Tak jsem si opatchoval FW15CZ a dlouho nic a najedou to same.. mel jsem slozku s Javou.. a ta se rano cela vymazala a stejna chyba dics corrupt.
uz nevim co s tim, protoze jsem to chtel reklamovat, tak jsem sehnal ctecku, at to muzu preskenovat a nic Mad a kdybych to reklamoval a oni nic nenasli.. tak to cele zacvakam Sad Bych ji celkem rad vratil a koupil 256 MB nejakou..

No takze.. jenom to pls zkuste, nevite o nejakem softu, co umji hledat vadne clustery - jako scandisk ?

Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 9:50 am    Post subject: Reply with quote

A není to náhodou adresář DCIM?

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 11:47 am    Post subject: Reply with quote

Gwin wrote:

Hmm..sry, ale nevim presne co to je slozka DCIM, to je nejaka vygen. sloz. u fotek nebo tak neco ?
Ale myslim si, ze to nebude ono.. Jak rikam, je to zcela nahodne.. vzdycky po nejake dobe po formatu MMC se nejaka slozka pose*e a smaze se cely jeji obsah, a zablokuje se.. TAkze na MMC asi bude nekde vadne misto.
Tentokrat to byla slozka, co jsem si na mmc vytvoril - e:\Sis\Java <- ten adresar java..

TAk co, Ví někdo o nějakém sofu, co umí zkontrolovat integritu MMC ? - Jestli je v pořádku.. nemá vadné sektory

Back to top
madmike
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 12:18 pm    Post subject: Reply with quote

ZeeRaX wrote:
Gwin wrote:

Hmm..sry, ale nevim presne co to je slozka DCIM, to je nejaka vygen. sloz. u fotek nebo tak neco ?
Ale myslim si, ze to nebude ono.. Jak rikam, je to zcela nahodne.. vzdycky po nejake dobe po formatu MMC se nejaka slozka pose*e a smaze se cely jeji obsah, a zablokuje se.. TAkze na MMC asi bude nekde vadne misto.
Tentokrat to byla slozka, co jsem si na mmc vytvoril - e:\Sis\Java <- ten adresar java..

TAk co, Ví někdo o nějakém sofu, co umí zkontrolovat integritu MMC ? - Jestli je v pořádku.. nemá vadné sektory

mizení adresářů a s ouborů v nich které nešli smazat .. to se mi stávalo s mým supertalentem 512mb když umírala ... pak to šlo dál že sem tam něco nahrál vyndal ze čtečky a zase po chvíli dal do čtečky a místo některých složek byli jen nějaký znaky a paznaky .. nakonec odešla uplně že málem ani čtečky už ji nebrali .. tak sem ji reklamoval a nechal sem si vrátit penízky a koupil si preteca .. a teď je snad klid

Fight for Freedom... Freedom forever

-------------------------------------------

[email protected] [email protected]
Back to top
View user's profile Send private message
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 12:36 pm    Post subject: Reply with quote

ZeeRaX wrote:
Gwin wrote:

Myslim že se ta appl jmenovala MMC Medic nebo tak nějak.... Neutral

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Back to top
madmike
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 1:04 pm    Post subject: Reply with quote

MMC medic mám .. tak když písněte a já vám to pošlu na mejl..

Back to top
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 3:07 pm    Post subject: Reply with quote

madmike wrote:

Hey, diky moc chlape Applause wink TEn programek bude asi dobrej, on to sice zkusi opravit, ale formatem- a ten mi vzdycky sel (monza se to spravi, ale nemuzu to reklamovat).. tusite nekdo o necem, co to jen proscanuje a zjisti vadne sektory ? At mam jistotu,ze je vadna abych neplatil za reklamaci .

Back to top
madmike
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 3:19 pm    Post subject: Reply with quote

ZeeRaX wrote:
madmike wrote:

Hey, diky moc chlape Applause wink TEn programek bude asi dobrej, on to sice zkusi opravit, ale formatem- a ten mi vzdycky sel (monza se to spravi, ale nemuzu to reklamovat).. tusite nekdo o necem, co to jen proscanuje a zjisti vadne sektory ? At mam jistotu,ze je vadna abych neplatil za reklamaci .

abych ti řekl pravdu našel sem něco ale není to na mmc .. a už vůbec to nefunguje ani sem nepřišel podle návodu jak to zprovoznit .. a ani sem nedoufal že ten mmc medic ti pomůže páč sem se koukal do zdrojáku a není to dodělaný .. ten kdo to dělal má určitě dobrou myšlenku ale nedořešil to .. páč sem to zkoušel nechat celej den jestli to něco vymyslí a nic .. jen to zformátuje .. nic víc .. ale je tam pár řádků a příkazů který by měli fungovat něco jako scandisc a defragmentace v jedno .. ba dokonce je tam příkaz ke spuštění .. ale asi to nemá kompatibilitu s windowsama ..

Back to top
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

Hmm..tak jsem se s tim s*al asi 3 hodiny...furt nic... chyba furt stejna a nemuzu zaboha najit nejaky soft na zjisteni integrity disku Evil or Very Mad Crying or Very sad a malem sem si posral win nejakym softem pro winCE..sem si nevsiml :-/

Back to top
madmike
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 18, 2005 3:32 am    Post subject: Reply with quote

ZeeRaX wrote:
Hmm..tak jsem se s tim s*al asi 3 hodiny...furt nic... chyba furt stejna a nemuzu zaboha najit nejaky soft na zjisteni integrity disku Evil or Very Mad Crying or Very sad a malem sem si posral win nejakym softem pro winCE..sem si nevsiml :-/

nějakej soft na 7650 je na defragmentaci disku v telefonu a karty .. ale funguje jenj přes ten jen jich manažer .. ale už nevíám jak se menuje .. mobil controler a neco .. to další slovo si nepametam ... možná by to šlo ..

Back to top
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 18, 2005 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

madmike wrote:
ZeeRaX wrote:

nějakej soft na 7650 je na defragmentaci disku v telefonu a karty .. ale funguje jenj přes ten jen jich manažer .. ale už nevíám jak se menuje .. mobil controler a neco .. to další slovo si nepametam ... možná by to šlo ..

No nic.. ten soft sem nenasel.. jen ten od pocketware.. na WInCE, bohuzel sem ho nikde nerozjel... Tak jsem to zformatoval pres ten MMC medic (ten se zasekl nekolikrat), tak sem to zformatoval pres win. a defragmentoval a prejel scandiskem.

Doufam, ze se zas podobny chyby na MMC uz nevyskytnou Pray Pray Pray

Back to top
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 26, 2005 2:39 pm    Post subject: Reply with quote

Napsal bych to i jinam, ale vhodnejsi thread sem nenasel wink

Opet se jedna o MMCcko...

1. Kopírujete soubory pres TC (WC) plugin ? Jestli jo, nestalo se vam nekdy, ze by jste neco kopirovali, ono se to preneslo, potom zapli mobil a nenasli to ? Akorat misto bylo zaplnene ?

2. Kopírujete soubory pres win (pruzkumnik atd.), proste ta ico...SDS ? estli jo, nestalo se vam nekdy, ze by jste neco kopirovali a ono to po nejake dobe zamrzlo ? Zvlaste pri kopirovani z telefonu do PC ? (vim, rika se, ze pry si to indexuje soubory.. mozna proto to tak dlouho trva) Ale stejne ?

Back to top
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 26, 2005 4:14 pm    Post subject: Reply with quote

ZeeRaX wrote:
Napsal bych to i jinam, ale vhodnejsi thread sem nenasel wink

Opet se jedna o MMCcko...

1. Kopírujete soubory pres TC (WC) plugin ? Jestli jo, nestalo se vam nekdy, ze by jste neco kopirovali, ono se to preneslo, potom zapli mobil a nenasli to ? Akorat misto bylo zaplnene ?

2. Kopírujete soubory pres win (pruzkumnik atd.), proste ta ico...SDS ? estli jo, nestalo se vam nekdy, ze by jste neco kopirovali a ono to po nejake dobe zamrzlo ? Zvlaste pri kopirovani z telefonu do PC ? (vim, rika se, ze pry si to indexuje soubory.. mozna proto to tak dlouho trva) Ale stejne ?

No to s bodem 1. nevim a nepoužívám to.
Bod 2. by mohl být způsobený, že třeba po dokončení kopírování prostě jen vytáhneš kabel a deš pryč. Ono by se to mělo bezpečně ukončit. To je taková ikonka dole na liště vedle hodin, určitě víš co myslím. Takhle se pi záhadně ztratilo hodně mp3 než sem to začal takhle dělat. To samý platí i s vynd.MMC. Nejdřív radši dát ukončit všechn. appl.

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum