clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Kabel-Dotaz k doplňkům DCA 510

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Kabel-Dotaz k doplňkům DCA 510

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
alias75
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 07, 2005 6:15 am    Post subject: Kabel-Dotaz k doplňkům DCA 510 Reply with quote

Na adrese http://www.vltava2000.cz/dk1/goodsdetail.asp?strGoodsID=245 je nabídka kabelu "DCA 510" chtěl jsem se zeptat jaký z doplňků které jsou dole na stránce nabízeny je dobrý v případě patchovaní.?Mají tam několik druhů dobíjení.Samozřejmě,že rozhoduje i cena.Tedy u mne.Díky
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Fri Oct 07, 2005 7:30 am    Post subject: Re: Kabel-Dotaz k doplňkům DCA 510 Reply with quote

alias75 wrote:
Na adrese http://www.vltava2000.cz/dk1/goodsdetail.asp?strGoodsID=245 je nabídka kabelu "DCA 510" chtěl jsem se zeptat jaký z doplňků které jsou dole na stránce nabízeny je dobrý v případě patchovaní.?Mají tam několik druhů dobíjení.Samozřejmě,že rozhoduje i cena.Tedy u mne.Díky

Celý je to nesmysl. kup si origo DCA-510 od siemense za 530 Kč a neřeš blbosti. Tenhle kabel je zbytečně drahej a je pro lidi, který počítají, že třeba jednou ho budou používat i k jinejm telefonům. Neznačkový kabely vyjdou do 300,-.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PostPosted: Fri Oct 07, 2005 7:33 am    Post subject: Re: Kabel-Dotaz k doplňkům DCA 510 Reply with quote

alias75 wrote:

Já osobně mám od nich DK-1 servisní COM a nemůžu si ho vynachválit (až na tu rychlost), na USB pak originál DCA-510 od Siemense. V ceně není celkem rozdíl, mě vyšel kolem 600,- Kč, a nezaznamenal jsem s ním žádný problém. Když pročteš fórum uvidíš, že chodí i mnohem levnější kabely různých firem, ale občas s problémy, u toho originálu ne. (Aspoň jsem to tu nikdě neviděl?)
EDIT: no vida než jsem to napsal, máš to výš a cena je velice slušná.

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum