View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 6:25 pm Post subject: nedostatek pameti |
|
|
Cau stahl jsem si hru Midtown Madness 3... na karte mam voneho mista asi 20MB a v telefonu 3MB a pri instalaci mi to hlasi nedostatek pameti na disku.. co stim?? |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 6:29 pm Post subject: Re: nedostatek pameti |
|
|
dalibor45 wrote: | Cau stahl jsem si hru Midtown Madness 3... na karte mam voneho mista asi 20MB a v telefonu 3MB a pri instalaci mi to hlasi nedostatek pameti na disku.. co stim?? |
Stahni si program Unmakesis, pres ten to SISko rozbal a pak jenom nakopiruj na MMC  _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Back to top |
|
 |
Silencer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 9:07 pm Post subject: |
|
|
Skus to nainstalovat pres integrovanyho spravce souboru. Ja kdyz sem potreboval instalovat soubor vetsi nez 1.5 MB tak mi to pres Fexplorer hlasilo ze mam malo pameti protoze si to z nejakyho nepochopitelnyho duvodu musi nahrat na C: ale pres spravce souboru to nedela. Divny ale je to tak. |
|
Back to top |
|
 |
kýbl začátečník

Joined: 05 Oct 2005 Posts: 55 Location: Kralupy nad Vltavou
61.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 6:25 am Post subject: |
|
|
Silencer wrote: | Skus to nainstalovat pres integrovanyho spravce souboru. Ja kdyz sem potreboval instalovat soubor vetsi nez 1.5 MB tak mi to pres Fexplorer hlasilo ze mam malo pameti protoze si to z nejakyho nepochopitelnyho duvodu musi nahrat na C: ale pres spravce souboru to nedela. Divny ale je to tak. |
To dělá proto, že .sis soubory se po nainstalování z nějakého důvodu samy smažou. Tak se to překopíruje vedle, aby ti tam ten .sis soubor zůstal. |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 9:27 am Post subject: |
|
|
Ještě může pomoci zkopírovat .sis soubor do složky E:/Nokia/Installs a z toho to rozbalit. Pokud tam ten adresář nemáš, vytvoř si ho. Ono se totiž klasicky .sisko nakopíruje do C:/Nokia/Installs a pak už nemá dost paměti kam se rozbalit Takže to zkus takhle, mě to pomohlo
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
dps pisatel

676.28 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 11:28 am Post subject: |
|
|
W.I.KING wrote: | Ještě může pomoci zkopírovat .sis soubor do složky E:/Nokia/Installs a z toho to rozbalit. Pokud tam ten adresář nemáš, vytvoř si ho. Ono se totiž klasicky .sisko nakopíruje do C:/Nokia/Installs a pak už nemá dost paměti kam se rozbalit Takže to zkus takhle, mě to pomohlo
W.I.KING |
To pomáhá? Mě standartně bez patche vždycky nakopíruje SIS na C: a tam ho i rozbaluje. |
|
Back to top |
|
 |
vasek m začátečník

70.94 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 7:20 pm Post subject: |
|
|
nebo si tam dej patch aby se ti instalované soubory neukládaly na C ale na E |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 11, 2005 9:44 am Post subject: |
|
|
dps wrote: | To pomáhá? Mě standartně bez patche vždycky nakopíruje SIS na C: a tam ho i rozbaluje. | Jinak bych to nepsal Už nevím u čeho to bylo, ale prostě nějaké .sisko jsem si poslal přes BT, takže se dostalo do zpráv na C: (MSVdrivE nemám). Při kliknutí na něj se automaticky nakopčilo do C:/Nokia/Installs a potom zahlásilo nedostatek paměti a abych něco smáznul. Jenže i po smazání .sisu ze Zpráv mu to bylo málo a nic dalšího se mi mazat nechtělo, tak jsem prostě zkusil na Éčku vytvořit ten adresář Installs, skopnout tam .sis, smazal jsem .sis z Céčka a normálně nainstalil
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
dps pisatel

676.28 SMM
|
Posted: Tue Oct 11, 2005 10:11 am Post subject: |
|
|
vasek m wrote: | nebo si tam dej patch aby se ti instalované soubory neukládaly na C ale na E |
Mám patch co to dává na D:, ale překvapilo mě, že by tofungovalo i bez patche |
|
Back to top |
|
 |
|