Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 13, 2005 5:44 pm Předmět: Javahra Comander Keen |
|
|
Určitě si někdo vzpomene na starou dosovskou pecku COMANDER KEEN:good by galaxy!!!!! Jestli by někdo z programátorů nechtěl tu hru naprogramovat. Byla by to pecka. Už jsem do ní složil midi melodie v MidEditu podle originální verze. Jestli někdo neví co je to za hru, ať se podívá na Googla. Je to hra od ID software. Je to freeware a na webu id software byly zveřejněny zdrojové kódy, takže ani není nutné shánět aut. práva.
Pošlete mi please odpovědi na SZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 9:36 pm Předmět: |
|
|
Ho ho ho mít Keena v mobilu, to by bylo hustý
ale když už tak 4-ku protože ty předtim byli nic moc
Co na to naši programátoři??
BTW nechci rejpat ale je to Comander Keen : Goodbye Galaxy _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Návrat nahoru |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 9:51 pm Předmět: |
|
|
Tak dobre, chybka se vzdy vloudi, ale keen na mobilu v kvalitnim provedeni by byl bomba. Vzdyt si ho jeste rad zahraju i na PC. Brzy nejspis napisu SZ Milanu Laslopovi, Rickymu, Sh@dymu & Bonfireovi, pokud tohle tema nenajdou sami. Sam mam ted dost prace s recenzi na MidEdit, kterou po mne chce jamaica na svoje stranky(pricemz to klikam na microreaderu v html kodu-to kvuli tomu aby tam byly obrazky, protoze jsem momentalne bez PC. Proto nejspis k pripadnemu programovani svymi chabymi znalostmi neprispeju!
EDIT: Upraveno: LASTOP->LASLOP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|