View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 13, 2005 5:44 pm Post subject: Javahra Comander Keen |
|
|
Určitě si někdo vzpomene na starou dosovskou pecku COMANDER KEEN:good by galaxy!!!!! Jestli by někdo z programátorů nechtěl tu hru naprogramovat. Byla by to pecka. Už jsem do ní složil midi melodie v MidEditu podle originální verze. Jestli někdo neví co je to za hru, ať se podívá na Googla. Je to hra od ID software. Je to freeware a na webu id software byly zveřejněny zdrojové kódy, takže ani není nutné shánět aut. práva.
Pošlete mi please odpovědi na SZ |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 9:36 pm Post subject: |
|
|
Ho ho ho mít Keena v mobilu, to by bylo hustý
ale když už tak 4-ku protože ty předtim byli nic moc
Co na to naši programátoři??
BTW nechci rejpat ale je to Comander Keen : Goodbye Galaxy _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 9:51 pm Post subject: |
|
|
Tak dobre, chybka se vzdy vloudi, ale keen na mobilu v kvalitnim provedeni by byl bomba. Vzdyt si ho jeste rad zahraju i na PC. Brzy nejspis napisu SZ Milanu Laslopovi, Rickymu, Sh@dymu & Bonfireovi, pokud tohle tema nenajdou sami. Sam mam ted dost prace s recenzi na MidEdit, kterou po mne chce jamaica na svoje stranky(pricemz to klikam na microreaderu v html kodu-to kvuli tomu aby tam byly obrazky, protoze jsem momentalne bez PC. Proto nejspis k pripadnemu programovani svymi chabymi znalostmi neprispeju!
EDIT: Upraveno: LASTOP->LASLOP |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|