View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pajanovak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 2:07 pm Post subject: nelze otevrit skryte disky M65 |
|
|
Prosim o radu, podarilo se mi omylem smazat soubor main.fs kt. se pouziva pro ikony hl.menu a nejde mi ted otevrit skryte disky telefonu m65 -po vybrani menu telefonem to nezobrazi ikony hl.menu a hlasi chybu ze chybi prave tento soubor. Dekuji predem za nejaky navod co s tim.... |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 2:46 pm Post subject: Re: nelze otevrit skryte disky M65 |
|
|
pajanovak wrote: | Prosim o radu, podarilo se mi omylem smazat soubor main.fs kt. se pouziva pro ikony hl.menu a nejde mi ted otevrit skryte disky telefonu m65 -po vybrani menu telefonem to nezobrazi ikony hl.menu a hlasi chybu ze chybi prave tento soubor. Dekuji predem za nejaky navod co s tim.... |
Zkus to otevrit pres plugin do totalu a tam nakopiruj nazpatek ten soubor, co jsi smazal 8) _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
pajanovak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 3:00 pm Post subject: Re: nelze otevrit skryte disky M65 |
|
|
Whitek wrote: | pajanovak wrote: | Prosim o radu, podarilo se mi omylem smazat soubor main.fs kt. se pouziva pro ikony hl.menu a nejde mi ted otevrit skryte disky telefonu m65 -po vybrani menu telefonem to nezobrazi ikony hl.menu a hlasi chybu ze chybi prave tento soubor. Dekuji predem za nejaky navod co s tim.... |
Zkus to otevrit pres plugin do totalu a tam nakopiruj nazpatek ten soubor, co jsi smazal 8) |
muzete prosim popsat postup podrobneji |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |