View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pepe7 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 12:17 pm Post subject: C60-Skapal |
|
|
Chcem sa spytat co by pomohlo kamaratovi ktory ma C60 a zobral si ju zo sebou do USA kde ju pouzival len ako budik,stopky.... cize s kartou bez siete,stalo sa mu totiz to ze jedneho pekneho dna ho zapol a telefon zasvieti a len pipne,pricom viem ze bateria je urcite dobra mam ju vyskusanu v inom tel.Stacilo by len prehrat FW?Diki za rady _________________ Ked sa mylim tak ma opravte
EricssonGA628-->Nokia5110-->SiemensC35i-->Nokia3310-->Nokia3510i-->Siemens CX65fw50 zatial najlepsiiiiiiiiiiii--> SE W810i..bohuzial..ale verim ze SIEMENS vstane z mrtvych |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 4:02 pm Post subject: Re: C60-Skapal |
|
|
pepe7 wrote: | Chcem sa spytat co by pomohlo kamaratovi ktory ma C60 a zobral si ju zo sebou do USA kde ju pouzival len ako budik,stopky.... cize s kartou bez siete,stalo sa mu totiz to ze jedneho pekneho dna ho zapol a telefon zasvieti a len pipne,pricom viem ze bateria je urcite dobra mam ju vyskusanu v inom tel.Stacilo by len prehrat FW?Diki za rady |
Treba skúšať, skúšať a skúšať, môže to byť veľm,i veľa vecí!
Možno pomôže už fw, možno fullflash, možno až testpoint, možno len servis, to sa nedá len tak zistiť. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|