View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kodlz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 6:42 pm Post subject: RealOne |
|
|
kdyz si chci pustit na telefonu pres realone player treba zpravy z CT24 tak mi to pise nejake chyby...ale kdyz jsem nainstaloval novy realoneplayer4 tak mi to slo...... ale problem je v tom ze on se instaluje na C: a pak na nem uz nemam zadne misto.....
jak by se to dalo vyresit...jak udelat aby se to nainstalovalo na kartu? |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 6:45 pm Post subject: Re: RealOne |
|
|
kodlz wrote: | kdyz si chci pustit na telefonu pres realone player treba zpravy z CT24 tak mi to pise nejake chyby...ale kdyz jsem nainstaloval novy realoneplayer4 tak mi to slo...... ale problem je v tom ze on se instaluje na C: a pak na nem uz nemam zadne misto.....
jak by se to dalo vyresit...jak udelat aby se to nainstalovalo na kartu? |
Tak si nekde najdi program UnMakeSIS ( treba cez Google), rozbal to SISko a nakopiruj na MMC....  _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 8:23 pm Post subject: Re: RealOne |
|
|
kodlz wrote: | kdyz si chci pustit na telefonu pres realone player treba zpravy z CT24 tak mi to pise nejake chyby...ale kdyz jsem nainstaloval novy realoneplayer4 tak mi to slo...... ale problem je v tom ze on se instaluje na C: a pak na nem uz nemam zadne misto.....
jak by se to dalo vyresit...jak udelat aby se to nainstalovalo na kartu? | Myslíš Helix Player? Já jsem ho instalil po částech. Jde to stáhnout přímo na stránkách Helixu a je to rozdělené na tři .siska. A mám to naplácnuté na kartě, takže chyba bude někde u tebe Jestli máš plugin do Total Commanderu (BTW nejde mi ten plugin nahrát do TC 6.53 Czech, jde to někomu?), zkus to .sisko nahrát na kartu do složky Nokia/Installs a odtamtud naistalovat. Ale stejně nechápu jakto, že se tě to neptá kam to chceš
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
kodlz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:44 am Post subject: Re: RealOne |
|
|
W.I.KING wrote: | kodlz wrote: | kdyz si chci pustit na telefonu pres realone player treba zpravy z CT24 tak mi to pise nejake chyby...ale kdyz jsem nainstaloval novy realoneplayer4 tak mi to slo...... ale problem je v tom ze on se instaluje na C: a pak na nem uz nemam zadne misto.....
jak by se to dalo vyresit...jak udelat aby se to nainstalovalo na kartu? | Myslíš Helix Player? Já jsem ho instalil po částech. Jde to stáhnout přímo na stránkách Helixu a je to rozdělené na tři .siska. A mám to naplácnuté na kartě, takže chyba bude někde u tebe Jestli máš plugin do Total Commanderu (BTW nejde mi ten plugin nahrát do TC 6.53 Czech, jde to někomu?), zkus to .sisko nahrát na kartu do složky Nokia/Installs a odtamtud naistalovat. Ale stejně nechápu jakto, že se tě to neptá kam to chceš
W.I.KING |
pta se me to kam chci..ale ikdyz vyberu "na kartu" tak to instaluje na C:
a myslel jsme novejsi verzi puvodniho prehravace ktery je na telefonu RealOne Player
jinak dik za typ |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:36 pm Post subject: Re: RealOne |
|
|
kodlz wrote: | pta se me to kam chci..ale ikdyz vyberu "na kartu" tak to instaluje na C:
a myslel jsme novejsi verzi puvodniho prehravace ktery je na telefonu RealOne Player | Tak to je fakt divné, že si to instaluje kam chce Pokud vím, tak nejnovější verze (4.0.0.477 z 25.3.2004) původního RealPlayeru je právě Helix player
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
kodlz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 1:03 am Post subject: Re: RealOne |
|
|
W.I.KING wrote: | kodlz wrote: | pta se me to kam chci..ale ikdyz vyberu "na kartu" tak to instaluje na C:
a myslel jsme novejsi verzi puvodniho prehravace ktery je na telefonu RealOne Player | Tak to je fakt divné, že si to instaluje kam chce Pokud vím, tak nejnovější verze (4.0.0.477 z 25.3.2004) původního RealPlayeru je právě Helix player
W.I.KING |
sorry..omlouvam se...pak jsem to taky zjistil ze si mel pravdu...
sem to zkousel rozbalit na E: ale pak nejde zpustit zadny video.... |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 11:28 am Post subject: |
|
|
Zkousel nekdo nahradit puvodni novejsi verzi na A: ?
Pripadne, pokud ji nekdo mate stazenou, abych se tam nemusel registrovat, poslete, nebo sdilnete mi ji prosim. Dekuji
EDIT: No tak ten projekt byl ukoncen verzi 1.0 kterou v SX1 mame.
Takze asi nutno Instalovat RealOne Player pro S60 v 4+ _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
kodlz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 11:36 am Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | Zkousel nekdo nahradit puvodni novejsi verzi na A: ?
Pripadne, pokud ji nekdo mate stazenou, abych se tam nemusel registrovat, poslete, nebo sdilnete mi ji prosim. Dekuji
EDIT: No tak ten projekt byl ukoncen verzi 1.0 kterou v SX1 mame.
Takze asi nutno Instalovat RealOne Player pro S60 v 4+ |
no zkousel jsem to...ale asi nemam zkusenosti jak to zpravne udelat, protoze mi to neslo. |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 1:28 pm Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | Zkousel nekdo nahradit puvodni novejsi verzi na A: ? | Nezdá se mi to reálné ani nějak přínosné. Pár mega z tisíce mě nezabije
miosmobile wrote: | Pripadne, pokud ji nekdo mate stazenou, abych se tam nemusel registrovat, poslete, nebo sdilnete mi ji prosim.
No tak ten projekt byl ukoncen verzi 1.0 kterou v SX1 mame. | Takže to nechceš poslat?
miosmobile wrote: | Takze asi nutno Instalovat RealOne Player pro S60 v 4+ | A tomuhle nerozumím Jakože RealOne Player má nějakou vyšší verzi než Helix?
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
kodlz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 1:43 pm Post subject: |
|
|
W.I.KING wrote: | miosmobile wrote: | Zkousel nekdo nahradit puvodni novejsi verzi na A: ? | Nezdá se mi to reálné ani nějak přínosné. Pár mega z tisíce mě nezabije
miosmobile wrote: | Pripadne, pokud ji nekdo mate stazenou, abych se tam nemusel registrovat, poslete, nebo sdilnete mi ji prosim.
No tak ten projekt byl ukoncen verzi 1.0 kterou v SX1 mame. | Takže to nechceš poslat?
miosmobile wrote: | Takze asi nutno Instalovat RealOne Player pro S60 v 4+ | A tomuhle nerozumím Jakože RealOne Player má nějakou vyšší verzi než Helix?
W.I.KING |
uz jsem to poslal miosmobileovi |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 7:17 pm Post subject: |
|
|
W.I.KING wrote: | miosmobile wrote: | Zkousel nekdo nahradit puvodni novejsi verzi na A: ? | Nezdá se mi to reálné ani nějak přínosné. Pár mega z tisíce mě nezabije |
Nejde o kapacitu ale rychlost nabihani a systemovou integraci !!!
W.I.KING wrote: | miosmobile wrote: | Takze asi nutno Instalovat RealOne Player pro S60 v 4+ | A tomuhle nerozumím Jakože RealOne Player má nějakou vyšší verzi než Helix? |
JJ, posledni verze Real Player S60 je z 8/2005, oproti Helixu 3/2004, mam to z fora, soubor mam zatim Real Player Advanced.sis , ale mozna ze jsou nove verze jen upravene pro vyssi Symbian _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
|