clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nefunkčnost patche na MT,nebo chyba fleshe?????

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nefunkčnost patche na MT,nebo chyba fleshe?????

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
alias75
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2005 3:37 pm    Předmět: Nefunkčnost patche na MT,nebo chyba fleshe????? Odpovědět s citátem

Já mám problém hned s několika patchy a už jsem na váškách zda patchy nebo s fónem.Vložil jsem si dotaz do oddělení s "problémy s patchy" ale to je tak nepřčehledné ,že si toho podle mne nikdo ani nevšimne.Tak to skouším jako samostatný dotaz.Tento jsem skoušel po FFSinit a po přehrání fw a dokonce jsem to přejel ještě přez win swup a zpět na original fw,ale stále mě to hází chybu na /gr.patches/exinfo fonts/m65v50 ex_info_fonts.vkp a co jsem měl tu Plasmu také z "be" tak to dělalo u extra info taky.Tady je adresas Patche-http://www.beinspired.cz/index.php?s=patche/tunings/1/&detail=1&tabulka=patche_tunings.Fakt nevím co stím.V-klay my napíše že ho mohu aplykovat ale pak to vyhodí tu chybu o tom že nejsou v patchy stará data nebo co a že mám pravděpodobně podobný patch aplikován a že mám asi špatnou verzi fleshe.Už je to u dvou Tg balíčků.Jenže u toho prvního to poprvé šlo všechno.Ale na podruhý po vyčištění už nic.Můžete portadit jak mám ještě ten telefon vyčistit?Mám worwerka,ale to asi nebude nic platný,co?

"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."

Největší životní moudrost je včas rozeznat,na koho se vysrat a před kým posrat.

Naposledy upravil alias75 dne ne říjen 30, 2005 4:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hairy.pecker
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2005 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na beinspired spu nějaký divný patche tam rači nebrat, já sem si tam taky stáhl jeden a autor se podepsal do patche a nedal si před to středník, jo to byla sranda mi to nefakalo a až sem mu méno smazal tak valil parádně

hobit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: