Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 29, 2005 3:37 pm Předmět: Nefunkčnost patche na MT,nebo chyba fleshe????? |
|
|
Já mám problém hned s několika patchy a už jsem na váškách zda patchy nebo s fónem.Vložil jsem si dotaz do oddělení s "problémy s patchy" ale to je tak nepřčehledné ,že si toho podle mne nikdo ani nevšimne.Tak to skouším jako samostatný dotaz.Tento jsem skoušel po FFSinit a po přehrání fw a dokonce jsem to přejel ještě přez win swup a zpět na original fw,ale stále mě to hází chybu na /gr.patches/exinfo fonts/m65v50 ex_info_fonts.vkp a co jsem měl tu Plasmu také z "be" tak to dělalo u extra info taky.Tady je adresas Patche-http://www.beinspired.cz/index.php?s=patche/tunings/1/&detail=1&tabulka=patche_tunings.Fakt nevím co stím.V-klay my napíše že ho mohu aplykovat ale pak to vyhodí tu chybu o tom že nejsou v patchy stará data nebo co a že mám pravděpodobně podobný patch aplikován a že mám asi špatnou verzi fleshe.Už je to u dvou Tg balíčků.Jenže u toho prvního to poprvé šlo všechno.Ale na podruhý po vyčištění už nic.Můžete portadit jak mám ještě ten telefon vyčistit?Mám worwerka,ale to asi nebude nic platný,co?
Naposledy upravil alias75 dne ne říjen 30, 2005 4:37 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Založen: 19. 10. 2004 Příspěvky: 951 Bydliště: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 10:28 am Předmět: |
|
|
na beinspired spu nějaký divný patche tam rači nebrat, já sem si tam taky stáhl jeden a autor se podepsal do patche a nedal si před to středník, jo to byla sranda mi to nefakalo a až sem mu méno smazal tak valil parádně _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|