View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ericos začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:19 pm Post subject: Problem s C75 |
|
|
potreboval by som niekoho, kto vlastni C75. nedaju sa mi nastavit dialogove tlacidla na lubovolnu funkciu. viem ze by to malo byt tak, ze ked stlacim jedno z nich tak sa ma spyta ci chcem funkciu spustit (a je moznost ho ju aj zmenit), a ked ho dlhsie podrzim tak mi funkciu spusti. ale ja mam na lavom tlacidle prijate a ked stisnem tak ma hned hodi do prijatych a ani sa ma nespyta ci to chcem spustit. nemate ten isty problem? |
|
Back to top |
|
 |
Pivin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 9:54 pm Post subject: Re: Problem s C75 |
|
|
ericos wrote: | potreboval by som niekoho, kto vlastni C75. nedaju sa mi nastavit dialogove tlacidla na lubovolnu funkciu. viem ze by to malo byt tak, ze ked stlacim jedno z nich tak sa ma spyta ci chcem funkciu spustit (a je moznost ho ju aj zmenit), a ked ho dlhsie podrzim tak mi funkciu spusti. ale ja mam na lavom tlacidle prijate a ked stisnem tak ma hned hodi do prijatych a ani sa ma nespyta ci to chcem spustit. nemate ten isty problem? |
Tak to mě normálně funguje.Na leném kalendář-zmáčknu krátce,buď potvrdím nebo nabídka změnit.SW-Version 13(stažen odsud SM)  _________________ Někdy je to dřina... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|