Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gbp kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 11, 2005 1:51 pm Předmět: C55 a delka jmena v tel. seznamu |
|
|
Zdravim, zpozoroval jsem, ze se mi u C55(fw24) zacala zmensovat delka radku pro vlozeni jmena u tel. seznamu do SIM. Mam zaplneno 65 tel.cisel. Pro cislo mam volnych 40 pozic a pro jmeno mi to kleslo na 14, ale urcite to bylo vic. Co s tim? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
warior kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 1:00 pm Předmět: |
|
|
Mne to moja C55 robila tiez istu dobu. A tak som tam nahral tento patch
Phone_book_enlarging_patch_v.2.vkp
a bolo to ok. Ale niesom si isty ci to bol prave tento patch, lebo nahraval som ich tam vtedy celu kopu Ale bol to tento s najvecsou pravdepodobnostou. _________________ A55>AC55+veelka kopa patchov>M55+veelka kopa patchov>S55 fw.20 +kopka patchov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gbp kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 07, 2005 8:11 am Předmět: |
|
|
Vracim se jeste k tematu, ponevadz mi to doopravdy nedalo. Co jsem zkousel pri prohazovani SIM karet, tak delka jmena v tel. seznamu se nabizela na 30 u vsech jinych SIM i na inkriminovane C55. Teprve az jsem zacal odmazavat prirazeni do skupin, ejhle najednou v urcitem okamziku je mozno zadat delku na 30 znaku (a to nejsou jeste vsechna jmena zbavena skupin). Taktez jsem jeste zjistil (nez jsem zacal odmazavat zarazeni do skupin), ze pri zadavani jmen na 14 znaku (od Oskara mi odepsali, ze delsi jmeno na SIM nelze dostat) mi pri zarazeni do skupiny spadla delka jmena jen na 13, jako by to zarazeni sebralo jeden znak (byte pro flag?).
Nemuze me nekdo jen tak ze zajimavosti nasmerovat na nejaky popis SIM karty? Ve vyhledavaci po zadani SIM toho vypadne spousta a nezvladam to vsechno procitat. Diky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom-as rozumbrada

Založen: 19. 03. 2005 Příspěvky: 332 Bydliště: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: po listopad 07, 2005 12:58 pm Předmět: |
|
|
o SIMkach mas neco tady http://mobil.idnes.cz/mob_tech.asp?r=mob_tech&c=A011012_0042289_mob_tech
ale to ti na tvou odpoved neodpovi.
Siemensi (aspon ti x55 a starsi) do skupin prirazuju tak, ze za jmeno pridaji urcity znak (pro kazdou skupinu je nejaky predem dany, napr. ! $ ... ale v telefone to tak nejde zadat ani zobrazit, jedine v nejaky jiny znacce). Takze proto ti ubere ten jeden znak a stejne to funguje i se seznamem v telefonu. Proto nechapu proc se ti s rostoucim poctem lidi ve skupinach zmensuje pocet znaku, je to nelogicky, ale ja mam v telefone jen 2 cisla, tak nevim. _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|