Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 28, 2005 9:52 pm Předmět: Spatne usazeny JOY u CX-75 |
|
|
Je mi blby zase zakladat novy tema,ale v tom co jsem zde nasel se resi odlepovano gumove hlavicky joysticku (s cimz problem nemam) a dlouho
do nej uz nikdo neprispel.
Prosim o radu,Mam CX-75=Naprosta spokojenost,trapi me vsak jedna vec a tou je joystick .
Telefon jsem kupoval pouzity (tudiz originalni zaruka nehrozi) nicmene nevadi mi to,siemensy jsou spolehlivy
do toho obchodu bych to na opravu stejne nedal.
Joy funguje dobre tzn. nahoru,dolu,doleva,doprava vse v poho,horsi je to pri potvrzovani,kdy je treba trosku vic "zmacknout"
aby se kyzena volba potvrdila.Joystick je mirne nakloneny doleva,takze to bude nejspis tim.
Vim ze uz modely CX-65,mely problem s tim ze klavesnice a potazmo i joy byly nepresne usazeny,no vypada to ze i u tyhle rady
se nejakej ten kousek nepovede,a uz jsem to videl i u "funglovky"
Jestli nekdo mate moznost sehnat fotografie s popisem jak CX-75 rozebrat aniz by doslo k poskozeni krytu ,budu vam moc
vdecny,diky Martin.  _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 29, 2005 1:53 pm Předmět: |
|
|
No,vidim ze reakce zadny ,budu si moci pomoct sam............... _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: út listopad 29, 2005 6:32 pm Předmět: |
|
|
Sroubovak Torx c.5 a odskrutkujes vsetky srobky,co Ti bu stat v ceste  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 29, 2005 8:07 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Sroubovak Torx c.5 a odskrutkujes vsetky srobky,co Ti bu stat v ceste  |
Jo,diky Hanni ze jste alespon vy odpovedel no sroubovak Torx 5 mam,uz jsem to driv zkousel,povolil vsechny ctyri sroubky,ale ta potvora drzi nejvic nahore okolo fotaku a ne a ne povolit musi se to nak asi posunout a vyklopit ale nedari se potreboval bych videt prurez tim plastem,kde jsou ty "pacicky" odemknout je a pak by to melo jit dolu. _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|